download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 86/98 (973 фирми общо)следваща >>
КАСКАДА ООД се занимава с търговия на вътрешният пазар, внос и износ на полимерни суровини и материали - полипропилен, полиетилен високо налягане, полиетилен ниско налягане, полистирол, полиамид, мастербачи, оцветители и адитиви /PP, LDPE, HDPE, GPPS, HIPS/. Фирмата е основен доставчик на суровини и материали за производители на пластмасови изделия в България. Паралелно с търговската си дейност фирма КАСКАДА ООД развива и трупа опит в рециклирането и преработката на полимери. Каскада ООД е лицензирана международна фирма за автомобилен транспорт. Фирмата притежава 30 превозни средства с ЕВРО сертификат, бордови камиони - стандартни и мегатрейлъри.
Вътрешен и международен транспорт със собствени превозни средства с товароносимост до 2 тона и обем 17.6 куб.м. Осигуряваме на нашите клиенти: * Бърза и своевременна доставка; * Транспортираме Вашия товар от врата до врата; * Превозваме стоки под митнически контрол; * Денонощно обслужване. Превозваме стоки за и от Европейския съюз - основно Гърция и Румъния, както и останалите страни от Балканите.
Внос и продажба на ризи,бутала,сегменти,лагери и гарнитури за леки и товарни автомобили.
“КЕЙ ЕНД ВИ СПЕД” ООД e компания , работеща в областта на транспорта и спедицията. Фирмата е създадена с цел да предлага подходящи транспортни решения на своите клиенти и партньори. Ние осигуряваме транспорт за цели комплектни, както и за частични товари до и от Европа / Германия; Италия; Чехия; Словакия; Унгария; Австрия; Франция; Полша; Испания; Португалия и т.н./, Турция и страните от ОНД . Наши партньори са много български и чужди транспортни компании и всички превози са под покритието на Генерална застраховка (Отговорност на превозвача) по Конвенция CMR. Ние Ви предлагаме партньорство и сътрудничество, базирано на лична всеотдайност и коректност! Стремежът ни е да бъдем вашия специалист по транспорт и сме на разположение да обсъдим транспортни ви нужди!
ЕТ "Тодор Тодоров 21" – изработка на нестандартни изделия от полиестерна стъклопластика – калъпи за гипсов и циментов интериор, санитария, спойлери. Производство и доставка на аксесоари за товарни и лекотоварни автомобили. Дистрибуция на оргинални ТИР части, внос от Германия и Италия.
Юли Транс Лоджистик ЕООД e компания, работеща в областта на международния транспорт. Ние осигуряваме транспорт за комплектни и групажни товари от и до Европа (Австрия, Германия, Италия, Испания, Полша, Словакия, Унгария, Франция, Чехия) и др. Притежаваме лиценз за международен превоз на ЕО №780, CMR - застаховки, телефонна и сателитна връзка (GPS) с всички автомобили. Наши партньори са много български и чужди компании.
Рент А Кар Солид БГ разполага с нови, сигурни и комфортни автомобили от класовете икономичен, среден, стандартен, лукс и 4х4. Автомобилите могат да бъдат доставени до вашият дом, хотел или офис, както и до всяка точка на България. Освен стандартното отдаване на автомобили под наем, фирмата предлага и отдаване на автомобили под наем с шофьор. На ваше разположение са професионални шофьори, които ще се погрижат за вашето удобно, сигурно и безаварийно пътуване. Солид БГ предлага и дългосрочни наеми на автомобили, като в този случай фирмата изготвя специални индивидуални оферти за всеки един клиент според периода на наемане и неговите нужди. Изберете своя автомобил и пътувайте без никакви ограничения.
Rent a Car Mobile Mania разполага с нови, сигурни и надеждни автомобили, които могат да бъдат доставени до вашия дом, хотел или офис. С автомобилите под наем имате възможност да пътувате в България или чужбина. Освен стандартното отдаване на автомобили под наем, фирмата предлага на ваше разположение професионални шофьори, които да се погрижат за вашето удобно, сигурно и безаварийно пътуване. Всички предлагани автомобили са в отлично техническо състояние за градски и извънградски условия, имат застраховки - "Гражданска отговорност" и пълно "Автокаско", и годишна винетна такса. Имате възможност да резервирате избрания от Вас автомобил по телефон, факс или електронна поща. За дългосрочни наеми на автомобили Мобил Мания изготвя специални индивидуални оферти за всеки един клиент според периода на наемане и неговите нужди.
Колите под наем, които ние предлагаме, ще ви откарат до крайната точка на вашето пътуване без никакви проблеми. Те предлагат комфорт, сигурност и бързина. Свържете се с нас и ще се убедите, че е възможно ниски цени да отговарят на високо качество, потърсете ни!
РУДИ е вносител и дистрибутор на качествени стоки за професионалисти. Основни марки, които предлагаме: FAG, Германия - търкалящи лагери INA, Германия - търкалящи и плъзгащи лагери PBS, Китай - миниатюрни лагери за електродвигатели KING TONY, Тайван - професионални ръчни и пневматични инструменти WLK, Тайван - семеринги и о-пръстени DIAGER, Франция - свредла COMET, Словения - абразиви COMEX, Италия - аксесоари за пневматиката NICRO, Швейцария - химически продукти Когато търсите висококачествени лагери и инструменти на достъпни цени, обърнете се към нас. С магазинната си мрежа в страната, както и посредством работата с колеги търговци, фирмата се старае да предложи на клиента добро обслужване и разнообразие от стоки. www.rudibg.com Посетете нашия интернет магазин, където можете да търсите стоки в базата на РУДИ и да получите информация за цени и наличности, както и да направите поръчка към нас, която ще ви бъде доставена директно.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.