download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 89/98 (973 фирми общо)следваща >>
Извършва транспортни услуги със самосвали, мини челен товарач, багер - доставка на строителни материали, извозване на строителни отпадъци, заравняване, събаряне сгради, шахти и др.
ПОЛИТРОН БЪЛГАРИЯ ЕООД е вносител и изключителен представител за България на американските моторни масла и добавки POLYTRON - технологично най-напредналите смазочни продукти. Броят на приложенията и преимуществата им са много повече от приложението на всеки друг съществуващ продукт. Елиминират 95%-99% износването на двигателя и оборудването, драстично намаляват разхода на гориво и масло, удължават живота на двигателя от 3 до 7 пъти, могат да предпазят двигателя в случай на загуба на масло или охладител.
Проектиране, производство и търговия с постояннотокови мотори. Предоставяне на комплексни решения за електрозадвижвания, автоматизация на производствените процеси и нестандартно обурудване.
самолетни билети, автобусни билети, хотели, резервации, екскурзии, почивки, пакети, СПА, рент-а-кар, круизи, яхти, наем на яхти, бизнес туризъм, бизнес пътувания, командировки, панаири, конгреси, изложения, транспорт под наем, екскурзоводи, тийм-билдинг, тренинг, програми по заявка, застраховки
Фирма "Людал" е производител на висококачествени безазбестови фрикционни продукти включващи барабанни и дискови накладки за лекотоварни и товарни автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета, фрикционни дискове и специализирани фрикционни продукти. Людал притежава автосервиз и се занимава с търговия и внос на пълна гама авточасти, поддържа пълен асортимент необходими нитове (железни или алуминиеви) за наковаването на барабанните накладки и феродото за съединител, спирачни барабани и дискове, мембрани, механични тресчотки под нейното име и марка, лагери, пружини – всякакви консумативи за спирачната система и ходовата част. 0888 283 337; 0888 600 523; 0888 004 148
Вносител на дрегери за алкохол - персонални, професионални, с цифрово и графично показание, часовник, термометър. Самокалибриране. Гаранция. Евросертификат. Консумативи.
Технически услуги и сервиз за: Радар, ехо саундър, спиийд лог, жирокомпас, аис, вдр, свдр, сателитно морско оборудване, ссас, епирб, сарт - карго чартъринг - покупка и продажба на кораби - пристанищно агентиране - сървеи - контейнерни превози
Спедиторски и логистични услуги "от врата до врата" по суша, въздух и вода.
Уважаеми дами и господа, Бихме искали да Ви представим нашата фирма: "Мегатория" ЕООД е частна независима компания, занимаваща се с логистика и международна спедиция, регистрирана по Българския Търговски Закон. Фирмата предлага широк спектър от услуги в областта на транспорта: - Организиране и извършване на автомобилни превози на цели и групажни пратки; - Транспортиране посредством хладилни, бордови и специализирани автомобили; - Превозване на извънгабаритни и опасни товари; - Организиране и извършване на превози от и до трети страни; - Складиране и реекспортиране в Свободни Зони в страната и чужбина; - Обмитяване в Русия; - Шофьорски визи за Русия; - Разработване на атрактивни оферти и оптимални транспортни схеми, съобразени с товарите и индивидуалните изисквания на нашите клиенти; - Предоставяне на ежедневна информация за движението на транспортните средства; - Пълна и професионална консултация свързана с транспортирането на Ваша стока. Транспортът, който ние Ви предлагаме, ще Ви осигури намаляване на транспортните разходи и разширяване на търговските Ви възможности, ще Ви гарантира сигурност и спокойствие. ЧМР застраховки за всяко транспорно средство осигуряват сигурността на транспортираните товари. Благодарение на експедитивното и гъвкаво взимане на решения, качеството и конкурентността на предлаганите услуги, фирмата се радва на добро име сред българските и чуждестранните си партньори. Широкия спектър от предлагани от нас услуги ще ви позволи да изберете най-доброто логистично решение. Релации: ЕС, Балканските страни, държавите от ОНД и Близкия Изток.
Туризъм, ваканции, екскурзии, конферентен туризъм, хотелско настаняване, билети, рент а кар, тим билдинг, мероприятия, почивки.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.