download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 91/98 (973 фирми общо)следваща >>
Фирмата предлага моторни и индустриални масла. Официален дистрибутор на Космос Корпорейшън ЕООД . Вносител на немси моторни масла KUTTENKEULER и цялата гама филтри ALCO , мотори, трасмисиони, хидравлични и редукторни масла производство Lukoil Ltd. и RS 200 motor oil-Greece. Транспорт и доставка.
„Хайер Май Кар”— автомобили под наем е компания в сферата на туристическите услуги. Офисът на фирмата е разположен в столицата на България, в непосредствена близост до центъра. Нашата компания разполага с автомобили които са разпределени в няколко наемни групи. Амбицията ни е да бъдем една от най-модерните и търсени компании , както от български, така и от чуждестранни клиенти. Надеждни автомобили, отлично предлагани услуги и разбира се специални цени са нашите стандарти. Посрещаме клиентите си с доверие, отзивчивост и гостоприемство характерно за страната ни, изпращаме ги доволни, защото държим на професионалното и коректно отношение и се стремим да предложим повече от обещаното. Екипът на „Кар Хайер” ще се радва да ви бъде в услуга по време на вашите бизнес срещи, ваканции или прекрасни пътувания из България! Ние създаваме приятелства.......не просто клиенти! За повече информация относно автомобилите, услугите и условията за наемане, моля посете нашия интернет адрес : www.hiremycarbg.com ! С уважение, Екипът на „Хайер Май Кар”ООД
Превози на извънгабаритни и тежки товари. Автомобилен и речен транспорт. Вътрешен и международен железопътен транспорт. Транспортиране и изграждане на вятърни генератори. Търговия с химически суровини, зърно и фуражи. Митнически услуги и складове под митнически контрол. Пристанищна спедиция и превози на насипни товари.
Международен транспорт и спедиция.
Туроператор, туристически транспорт, резервации на хотели, самолетни, автобусни билети, почивки, зелени училища, ученически лагери, трансфери, транспорт да летищата в Букурещ, екскурзии в Румъния.
Международен транспорт и спедиция. Като фирма с дългогодишни традиции в сферата на транспорта и спедицията, ние се радваме на заслужено доверие от страна на нашите клиенти. Това доверие е заслужено благодарение на нашата коректност и точност при извършване на транспорта на вашите стоки. Уважаеми клиенти, имаме удоволствието да предоставим на Ваше разположение автомобил в пълна техническа изправност, което гарантира сигурна и навременна доставка на вашето карго. Превозът на цялостни товари е приоритет за нас. Ние Ви гарантираме бързо обслужване, коректност и висок стандарт на услугите. Разполагаме с високо квалифициран персонал, притежаващ дългогодишен опит в областта на международния транспорт.
Предлагаме широка гама от нови, икономични и луксозни автомобили под наем за София и България. Възползвайте се от актуалната ни промоция и вземете рентакар съобразен с Вашите персонални изисквания. В сайта на Омега рентакар можете да намерите лесна онлайн резервация.
Отдаване под наем на коли, имоти, яхти, къщи, апартаменти, мотори и всякакъв вид услуги.
МИТНИЧЕСКИ УСЛУГИ: -електронно деклариране на карнет ТИР, -транзитни декларации Т1, -банкови гаранции, -митнически режими, -консултации. ЛЕГАЛИЗИРАНИ ПРЕВОДИ: -турски, английски, немски, френски, руски, гръцки и др.
Продажба на авточасти за немски автомобили в наличност и за френски, италиански, японски и други с бърза доставка.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.