download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 93/98 (973 фирми общо)следваща >>
Доставка, монтаж и сервиз на хладилни и херметични фургони и ремаркета. Оборудване за хладилни бусове.
Денонощна пътна помощ - репатриране, ремонт на място, изваждане на пътя без репатриране, превоз на пътници от авариралите МПС-та, подаване на ток и гориво и др.
Автоматизирано оборудване на база данни. Предоставяне на софтуер /продажба на готови програми въз основа на договори с автори или изработване програми по заявка/. Закупуване на канцеларска апаратура, изчислителна и комуникационна техника. Оперативни системи, програмни компоненти и информационни файлове с цел следваща продажба или само продажба. Ремонт на канцеларска техника. Отдаване под наем на канцеларска техника, изчислителна и комуникационна техника. Операционни системи, програмно обслужване и информационни файлове. Дейност по даване на организационни и икономически съвети. Експлоатация на резервационни системи, изработване на данни за отпечатване на пътни разписания, издаване на професионална документация, монтаж и ремонт на телекомуникационни съоръжения, организиране и управление на експлоатацията на превоз на автобуси, изпълняващи линии в районите на автогарите, експлоатиране и управление на обслужване на багажни отделения и помещения за почивка на шофьори в автобусните гари, предоставяне на информация за цялостна схема на пътническия транспорт и връзките между отделните звена според разписанията.
Коли под наем в Бугас, София, Банско, Варна. Трансфери на пътници в страната и чужбина.
Фирма Veger rent a car оперира с голям брой автомобили, по - голямата част от които са произведени през 2008 и 2009 година. Нашата политика е насочена към предлагането на качествено и коректно обслужване. Когато организираме Вашето пътуване, ние ще вземем предвид желанията и предпочитанията Ви, така че да се чувствате комфортно и приятно. Veger rent a car прави индивидуални оферти за всеки свой клиент според неговите изисквания. Доверете се на нас и се наслаждавайте на удобно и спокойно пътуване.
Фламинго Шипинг ЕООД е с основна дейност корабен и карго брокераж, чартиране на кораби, корабно агентиране, митническо представителство сухопътен транспорт, а в резултат на нарасналите изисквания на своите клиенти и въздушен транспорт. Специалисти с доказан над 10 годишен опит, както и необходимата квалификация в сферата на морския транспорт се грижат за безпрепятсвената доставка на вашите товари до всяка точка на света, специализирани в транспорта и обработката на военна продукция със и без клас на опаснст. Фламинго Шипинг ЕООД може да ви предложи транспортна схема от натоварването при производителя до доставянето на товара до крайния получател. С широката мрежа от контакти с корабособственици и товародатели и техните брокери Фламинго Шипинг ЕООД може да отговори на високите изисквания на своите клиенти - товародатели за намиране на подходящ транспорт на конкурентни цени за техните товари по море и корабособственици за намиране на подходящите товари от и за всяка точка на света. В продължение на добрата си работа като брокери и доказания професионализъм, голяма част от корабособствениците номинират фирмата за корабен агент на различни по вид и тонаж кораби, товарещи и разтоварващи в българските пристанища с различни товари - цинк, гипс, полиетилен, метали, въглища, IMO и много други. Широкият спектър на обработвани товари съчетан с дългогодишен опит ни дават увереността и самочувствието, че предлаганите от нас услуги са с високо качество и на конкурентни цени, съобразени с пазарната конюнктура.
Пътна помощ и репатриране на тежко катастрофирали автомобили. Безплатно по застраховка "Каско".
Онлайн магазин за моторни масла и добавки POLYTRON с удължен интервал на смяна, полусинтетика - 25 000км., пълна синтетика - 50 000км. Технологично най-напредналите смазочни продукти, научен пробив в микро - смазочната технология, елиминират 95% - 99% износването на двигателя и оборудването, драстично намаляват разхода на гориво и масло. Могат да предпазят двигателя в случай на загуба на масло или охладител. Извършваме безплатна доставка за суми над 50лв.
Превози на товари по р. Дунав, смесени превози по вода и суша. Корабни брокери и агенти. Международна и пристанищна спедиция. Внос - износ.
Тия Логистикс ЕООД извършва международен транспорт и спедиция. Предлагаме транспортни и логистични решения за Вашия бизнес. Релации: Европа, Турция, Русия. Разполагаме със собствен автопарк от голямотонажни и соло автомобили с товароносимост до 24т. Ние Ви предлагаме дългосрочно партньорство, основано на професионализъм и коректност, с нужната ангажираност Вашият товар да пристигне точно на време и невредим при Вас или Вашите клиенти. Превозите се извършват под CMR и TIR конвенциите и са обезпечени с нужните застраховки.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.