download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 95/98 (973 фирми общо)следваща >>
"Меоком" ЕООД работи в областта на вътрешната и международна автомобилна спедиция. Приоритет на дружеството е организирането на всички видове товарен автомобилен транспорт. Дейността е ориентирана и към складовата и транспортна логистика. Основна наша цел е осигуряването на изгодни условия и сигурност в процеса на работа за нашите партньори. Работата ни се състои в намирането на подходяща фирма - превозвач, която може да задоволи в пълна степен специфичните изисквания на нашите клиенти. Наш ангажимент е и последващата комуникация и контрол по време на самото провеждане на транспорта.
Продажба на акумулаторни батерии, масла, течности за леки и товарни автомобили и селскостопанска техника. Гаранционен сервиз акумулатори.
Бус под наем | buspodnaem.com е най-икономичната и гъвкава услуга за наем на бус на пазара с цени от 58.33 лв. за ден без ДДС, при това без отстъпките. Създадохме я, защото когато ние имахме нужда от такава услуга, нямаше кой да ни я предложи.
Фирма „Мотор Ойл” ООД е създадена през 2005 г. Магазинът ни в гр. Варна е с дейност продажба на акумулаторни батерии, масла, течности за леки и товарни автомобили и селскостопанска техника. Гаранционен сервиз акумулатори: BOSCH, MOLL, FAAM, ENNEXY, KRIGER, ISKRA. За цени и отстъпки заповядайте при нас на ул. Битоля 7!
”Хамалницата от Люлин” е специализирана в пренасянето и транспортирането на имущество: вещи, оборудване, техника, каси, пиана, както и други тежки предмети. Ние осигуряваме бързи, експресни и обикновени хамалски услуги на достъпни цени. Доверете ни се и ще Ви лишим от главоболието покрай преместването на вашият дом, офис или магазин. Очаквайте грижа и отговорност, приемливи цени и усмихнати хора, готови да Ви помогнат в труден момент!
Бюро за обслужване на превозвачи - Илиянци извършва резервации и отчитане на разрешителни за международни автомобилни товарни превози.
Денонощна пътна помощ при ПТП за леки и лекотоварни автомобили, мотокари и камиони. Независимо от пътната обстановка, НИСКИ цени! Бързо отзоваване 0-24ч. Диагностика и ремонт на автомобила на място. Подаване на ток 12-24 волта.
Пътна помощ при ПТП и аварии за лекотоварни автомобили, мотокари, камиони, селскостопанска и земеделска техника, съобразено с пътните условия. Експресно отзоваване 0 - 24 ч. Компютърна диагностика на автомобила на място. Автосервиз.
Фирма "Револт 64" ООД е създадена през 2003 г. с основен предмет на дейност сервиз и продажба на резервни части за електро - и мотокари, предимно от продуктовата гама на "Балканкар". Основана е от екип, който има дългогодишен опит в областта на проектиране и сервиз на такъв тип машини и оборудване. Нашата основна цел е максимално удовлетворяване на изискванията на клиентите. Основни насоки в нашата политика са: • гарантиране на високо качество на предлаганите услуги и продукти. • утвърждаване на фирмата като предпочитан партньор. • непрекъснато разширяване на позициите си в тази сфера. • развиване и поддържане на конкурентни предимства на база цена, качество и удовлетвореност на всички клиенти и партньори на организацията. Основните дейности на "Револт 64" ООД са: 1. Консултации по възникнали аварии. Консултации по телефона или на място по възникнали аварии или проблеми, появили се по време на работа на машините. 2. Продажба на резервни части за електро и мотокари. • Резервни части за цялата продуктова гама на "Балканкар" по спецификация на клиента. • Доставка на резервни части до клиента. 3. Сервизно поддържане на електро и мотокари. • Основен и частичен ремонт на карите. • Технически, гаранционен и следгаранционен сервиз на карите. • Абонаментно поддържане на карите. • Експресни ремонти на място. 4. Рециклиране. • Рециклиране на кари от продуктовата линия на "Балканкар" – възстановяване на 80% от машинните ресурси. • Рециклиране на възли и агрегати. 5. Изработване на всички видове маркучи за високо налягане. Фирма „ Револт 64” ООД дава 6 (шест) месеца гаранция за извършените ремонти. Фирма „ Револт 64" ООД поддържа машините на много фирми, водещи в свойте области като: Савикс фарм ООД; Колора АД; Кроношпан България ЕООД; Виал-Б ООД; Строителен супермаркет ООД; Хосе-2 ЕООД; Евротрейдинг ЕООД; Маус-ПС ЕООД; Петров ПМ ЕООД; Ню пласт ООД; Иван Вълканов Трейдкъмпани ЕТ; Маус принт ООД; Кантарджиев ЕООД; Александър Логистик ООД; Биовет АД; Интерком Груп ООД; Алмапласт ЕООД; Галко АД; Агенция Булгарреклама ЕООД; Експо Логистик ООД; Бултед АД;Тамара91 ООД; Комакт ЕООД; Нола7 ООД.
Фирма "Мицов" ЕООД е създадена през 1995 г. с предмет на дейност спедиция, транспорт, търговия и консултантски услуги. Ние осигуряваме навременно подаване на автомобили за комплектни и групажни товари по релации България, Русия, Украйна, Молдова, Румъния, Сърбия и ЕС. Предлагаме отлични цени, спазваме сроковете за доставка, разполагаме с всякакви камиони и поемаме изцяло организацията на доставките Ви.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.