download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 12/26 (258 фирми общо)следваща >>
Акредитиран Орган за контрол от вида "С" към ИА "БСА". Проектиране, изработване, монтиране и демонтиране на ел. Съоръжения за НН, СрН и ВН. Гаранционен и следгаранционен сервиз. Предлагаме ел. Материали на ниски цени. За редовни клиенти правим отстъпки.
Планиране, проектиране, изграждане и продажба на дизелови и електро-агрегати. Предлага партньорство на български фирми.
ЕГИУТ-ВАРНА е акредитиран Орган за контрол от ИА БСА за извършване на контрол на безопасни и здравословни условия на труд: импеданса на контура "фаза защитен проводник", заземители, мълниезащита, специфично съпротивление на почвата, прекъсвачи на ток от утечка, /FI прекъсвачи/, шум осветеност, микроклимат, пожарна и взривна опасност, измерване и настройка на вентилационни системи. Акредитирана е от ИА ГИТ за провеждане на курсове за квалификационни групи по безопасност на труда.
Търговия и сервиз на касови апарати и компютърна техника.
Производство и абонаментно техническо обслужване на МКТП, КРУ, ел. табла, ел. оборудване на трафопостове.
Доставка на манометри от одобрен тип. Обхвати: от - 0.1 МРа до 60 МРа. Клас на точност: 1; 1.6; 2.5. Диаметър на корпуса: 63 мм; 100 мм; 160 мм. Изпълнение: нормално, неръждаемо, виброустойчиво. Манометри за ацетилен, кислород и други.
Производство и асемблиране на соларни (слънчеви) колектори за отопление на вода. Конкурентни цени високо качество, голяма гаранция, отстъпки. За повече информация и заявки - на уеб адреса.
Неотерм ООД извършва проектиране, доставка и строителство на газо- и нефтопроводи, промишлени и битови котелни на природен газ и отоплителни инсталации. Фирмата осъществява сервиз и поддръжка на газово оборудване.
Обработка на води и технологични потоци.
Проектиране, изпълнение, профилактика и ремонти на всички видове електрически инсталации и уредби в промишлени, обшествени и жилищни сгради и с напрежение до 20kV. Извършва изграждане и ремонти на кабелни линии 0,4kV и 20kV. Изработва системи за автоматично управление на производствени инсталации и съоръжения. Изготвя рецензии, заключения, експертни оценки и становища по техническа документации и проекти. Извършва лабораторни измервания и изготвя протоколи и становища по техническа безопасност, съгласно изискванията на Инспекцията по Охрана на труда.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.