download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 3/26 (258 фирми общо)следваща >>
Инженерингова дейност за комплектни електроенергийни обекти. Внос/износ на електротехнически изделия и оборудване.
Представителство на полската фирма Elektrim SA. Извършва: реализация на мащабни проекти за модернизация и реконструкция на енергетически обекти; доставка и монтаж на енергетически съоръжения, котли, турбини, помпи, електрофилтри и други. Предлага: всички видове кабели и проводници; апаратура ниско, средно и високо напрежение; проектиране и изпълнение на обект под ключ.
Всичко за енергетиката до 750kW включително.
Доставка на електрооборудване, инженеринг, производство на електроразпределителни устройства, системи за автоматизация. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000.
Производство и търговия с идустриални уплътнения и изолации: - Предварително изолирани тръбни системи; - Заготовки и готови изделия от ПТФЕ; - Салникови набивки на база висококачествени безазбестови материали: - Уплътнителни материали от експандиран графит; - Текстилни термоизолационни материали на база стъклени и керамични прежди: - Многослойни термоизолационни облекла за многократна употреба за турбини и арматура; - Фрикционни продукти; - Диагонално оплитащи машини за производство на салникови набивки. - Термоизолационни картони; - Електроизолационни материали.
Проектиране и монтаж на ел. инсталaции и съоръжения, автоматизация и контрол на производствени процеси, акредитиран "Орган за контрол" към ИА на БСА.
Инжинерингова дейност в областта на отоплителната техника - газификация, преустройство на горивни системи от нафта към нефт, мазут, газ, отработени масла.
Проучване, проектиране, строителство, рехабилитация на водно-електрически централи и други хидро-енергийни проекти; водни турбини и мерене на К.П.Д.
Водеща частна компания, специализирана в областта на: настройка, пускане и наладка (въвеждане в експлоатация) на електро инсталации и настройка, пускане и наладка на КИП и А съоръжения, и Системи за автоматизирано управление на технологично оборудване.
INTERNATIONAL FORWARDING. CONTAINERIZED TRANSPORT & CONCENTIONAL TRUCKS.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 26 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.