download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 100/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Varna Webdesign предлага разнообразие от уеб решения за развитие, както на малки предприятия и организации, така и на разработени и утвърдени бизнес компании. Нашият екип може да изгради сайтове и блогове от нулата или да създаде иновативен уебсайт на базата на ваши идеи, така че да отговаря на нуждите ви за максимална ефективност. Varna Webdesign ще ви помогне при всяка стъпка от процеса и ще бъде с вас след стартиране на уеб кампанията, за да гарантира, че вашите уебсайт инвестиции ще са ефективни и винаги привлекателни за вас и вашата аудитория. Ще получите желаните резултати ... Все пак ние сме Varna Webdesign!
- Внос и дистрибуция на техника за видеонаблюдение; - Официален представител на Y-cam Solutions Ltd. - UK - Съвременни професионални системи за цифрово/IP видеонаблюдение; - IP камери, Megapixel IP камери, аналогови камери; - Автономни системи за видеонаблюдение; - Системна и мрежова администрация; - Цялостно IT изграждане на офиси, търговски обекти и др.; - Абонаментна поддръжка на компютърна техника /IT мениджмънт/.
Varna Webdesign предлага разнообразие от уеб решения за развитие, както на малки предприятия и организации, така и на разработени и утвърдени бизнес компании. Нашият екип може да изгради сайтове и блогове от нулата или да създаде иновативен уебсайт на базата на ваши идеи, така че да отговаря на нуждите ви за максимална ефективност. Varna Webdesign ще ви помогне при всяка стъпка от процеса и ще бъде с вас след стартиране на уеб кампанията за да гарантира, че вашите уебсайт инвестиции ще са ефективни и винаги привлекателни за вас и вашата аудитория. Ще получите желаните резултати ... Все пак ние сме Varna Webdesign!
AMG Computers, част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България. Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.
Автоматизирано оборудване на база данни. Предоставяне на софтуер /продажба на готови програми въз основа на договори с автори или изработване програми по заявка/. Закупуване на канцеларска апаратура, изчислителна и комуникационна техника. Оперативни системи, програмни компоненти и информационни файлове с цел следваща продажба или само продажба. Ремонт на канцеларска техника. Отдаване под наем на канцеларска техника, изчислителна и комуникационна техника. Операционни системи, програмно обслужване и информационни файлове. Дейност по даване на организационни и икономически съвети. Експлоатация на резервационни системи, изработване на данни за отпечатване на пътни разписания, издаване на професионална документация, монтаж и ремонт на телекомуникационни съоръжения, организиране и управление на експлоатацията на превоз на автобуси, изпълняващи линии в районите на автогарите, експлоатиране и управление на обслужване на багажни отделения и помещения за почивка на шофьори в автобусните гари, предоставяне на информация за цялостна схема на пътническия транспорт и връзките между отделните звена според разписанията.
Създаване на иновативни софтуерни продукти, които подобряват качеството на образованието. Основни продукти на DayDio Software: - Register 2009 Business Автоматизирана работа с документацията в автошколата: http://www.daydio.com/products.php?p=6 - Register 2010 Premium Автоматизирана работа с документацията в автошколата: http://www.daydio.com/register - AutoBuhal 2010 Интерактивно обучение за курсисти: http://www.daydio.com/autobuhal
Софтуер за проектиране и оптимизация на алуминиева, PVC и дървена дограма.
Microinvest е водеща българска компания, специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на програмни продукти и системи. Компанията е лидер в областта на складово - счетоводния софтуер и системите за управление на малки и средни предприятия. Сред основните принципи на компанията е създаването на лесни за използване и поддръжка продукти на достъпни цени и с богата функционалност. Продукти с марката Microinvest се използват от над 40 000 клиента в повече от 10 страни – сред тях са министерства, големи предприятия, частни фирми с различен обем на дейност и огромен брой малки фирми и частни клиенти. Едновременно с това Microinvest успява да предложи качествено обслужване на всички заявки за поддръжка и корекции, без значение от произхода им.
Microinvest е българска софтуерна фирма, специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на програмни продукти и системи. Фирмата е лидер в областта на складово-счетоводния софтуер и системи за управление на малки и средни предприятия. Основно предимство на продуктите на Microinvest е тяхната ниска цена и богатите фукнционални възможности. Разработените програмни продукти успешно автоматизират всички дейности, свързани със следене и контрол на стоки, валути, операции и документи. Фирмата притежава широк спектър от клиенти - министерства, големи предприятия, частни фирми с различен обем на дейност и огромен брой малки фирми и частни клиенти. Едновременно с това Microinvest успява да предложи качествено обслужване на всички заявки за поддръжка и корекции, без значение от произхода им.
Професионална поддръжка на компютърна и офис техника в цялата страна. Почистване и защита от вируси, троянски коне, adaware, spyware. Консултации. Диагностика и ремонт на хардуер. Решаване на софтуерни проблеми.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.