download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 102/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Продажба и експресен сервиз на компютри, лаптопи, монитори, принтери, GPS системи.
GenSoft Ltd е високотехнологична софтуерна фирма, основана през далечната 1997 от екип професионалисти. От тогава до сега фирмата е фокусирана изцяло в развитието и внедряването на своя основен продукт MoneyWorks. За сравнително кратко време фирмата се утвърди като лидер на пазара на ERP системи. С последователна и коректна политика GenSoft си извоюва име на надежден партньор, на който са се доверили към 8000 фирми. Софтуер, разработен от нас може да бъде открит в САЩ, Канада, Западна Европа, Русия, Близкия Изток, Китай и Япония. Понастоящем, фирмата разполага с четири офиса в София, Пловдив, Варна и Русе, в които работят 25 висококвалифицирани специалистa.
Фирмата е регистрирана на 11.03.1997 г. с предмет на дейност търговия и сервиз в областта на информационните технологии. В богатата си история фирмата се развива и специализира в сервизирането на компютри и периферия, както и Интернет услуги.
Основната дейност на фирмата е създаване, продажби и внедряване на програмни продукти. Най-голямо разпространение е добило компютърното счетоводство "Прециз - СX" и програмата за ТРЗ ЗАПИ.
ФракТайм предлага изработка на уеб сайт, уеб дизайн и редизайн, анализ и оптимизиране за търсещи машини (SEO), поддръжка на сайт и обновяване на информация, реклама. Изграждане на сайтове за имоти, електронни каталози, онлайн магазини, уеб портали.
Занимаваме се с изработка, хостинг и поддръжка на сайтове, както и тяхната оптимизация и популяризация в интернет с гарантирани резултати. Работим на базата на най - съвременните и иновативни технологии на Microsoft.
Компютри и монитори нови и втора употреба. Сервиз поддръжка и видеонаблюдение.
Доставка, пускане в действие, гаранционен и следгаранционен сервиз на: ■Непрекъсваеми токо захранвания UPS с мощност в обхвата от 400 VA до 800 kVA . ■Дизелови генератори с мощности от 10 kVA до 2200 kVA. Фирмата е официален вносител и дистрибутор за България на Riello UPS и Green Power Generators - Италия.
Изработка на софтуер по поръчка, CAM/CAD софтуер. Конструиране на машини с цифрово - програмно управление (CNC), компоненти за CNC машини, консултации.
Професионални IT услуги и решения от Булвижън ООД - абонаментна и инцидентна компютърна поддръжка, продажба и доставка на компютърна техника, периферия и консумативи, сервизна дейност, информационна сигурност /дистрибуция, продажба, проектиране на интелигентни IP системи за видеонаблюдение, пълен мобилен интернет достъп, Y-cam, Axis, Mobotix, koukaam, IPcorder, Vivotek, мегапикселови камери /. Продажба и сервиз на апарати KEITO K7 и K8.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.