download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 104/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Продажба на хостинг и регистрация на домейни. Разработване на уеб базирани системи, изработка и поддръжка на уеб страници.
СИС Технология АД е водеща компания в областта на софтуерните технологии – консултации, проучване, разработка, внедряване и поддръжка на софтуерни продукти, съчетано с предлагане на висококачествен специализиран хардуер. ГЛАВНА ЦЕЛ на СИС Технология е утвърждаване имиджа на пазарен лидер в областта на системите за автоматизиране на търговски обекти, както и в областта на счетоводната отчетност и човешките ресурси.
Изграждане и поддръжка на Интернет сайтове. Представителни сайтове и онлайн магазини.
Antipodes е водещ български разработчик на бизнес софтуер. Компанията предлага цялостни решения за бизнесa, включително системи от клас BPM (Business Process Management), ERP Системи (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationships Management), допълнителни разработки и поддръжка.
Искате да популяризирате Вашия бизнес и да направите услугите си лесно достъпни? "Нисома Уеб" предлага креативни и иновативни решения, които са точно за Вас. Ние предлагаме изработка на сайт с уникална визия, която ще послужи като визитна картичка за представянето на Вашите бизнес проекти и идеи. Тя ще работи и за изграждането на добър имидж пред настоящи и бъдещи клиенти. Нашите опитни и мотивирани специалисти ще Ви помогнат да подобрите позициите на сайта си в Гугъл и ще Ви донесат гарантиран успех.
Фокусът на дейността на СИКЛАМ Софтуер е разработката и внедряването на бизнес информационни системи. Имаме разработени продукти за малък и среден бизнес, както и приложения и услуги (web services), работещи в корпоративна среда. Наши продукти: - Софтуер за заложни къщи; - Софтуер за спедитори; - Софтуер за клубни карти; - Складов софтуер; - Софтуер за фактуриране.
Фирма "Валтек" е специализирана в областта на индустриалната и сградна автоматизация. Част от дейностите, които извършваме са: - Изграждане на SCADA системи и програмиране на SIEMENS контролери; - Ретрофит на машини и процеси; - Доставка, монтаж, пуск и настройка на сензори, управляващи механизми и електроапаратура; - Изработка на табла и операторски станции; - Настройка на регулатори, честотни преобразуватели и др.; - Енергиен мониторинг; - Изграждане на ККУ.
Ремонт и сервиз на компютри. Преинсталиране на Windows. Изработване на сайт и онлайн магазин. Рекламиране в Интернет.
Разработване и отдаване правото за ползване на счетоводен софтуер от ново поколение, работещ като облачна услуга. Счетоводни услуги, одити, анализи и практически съвети, съобразени с действащото счетоводно и данъчно законодателство у нас и в Европа. Обучения и опреснителни курсове за счетоводители и главни счетоводители.
Видеонаблюдение, продажба, монтаж, инсталация.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.