download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 11/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Производство на специализиран хардуер и софтуер за таксуване, съобщителна техника, телефонни централи и съоръжения.
Разработка на софтуер по поръчка. Продажба на хардуер: системи за видео монтаж в реално време с продуктите на Pinnacle Systems - TARGA 2000 RTX/SDX; TARGA 3000; Fibre Channel компоненти - контролери, твърди дискове, hubs, switches; системи с централен дисков масив (SAN - Storage Area Network) по технологията Fibre Channel.
Счетоводен и складов софтуер. WWW, Web desing, WAP. Бази данни в Интернет. Възможност за управление на складове чрез Интернет и GSM.
Специализиран доставчик на Интернет услуги - комутируем достъп със скорост 56 kbps по стандарта V.90 за абонати на комутируеми телефонни линии, ISDN със скорости 64 или 128 kbps, некомутируем високоскоростен достъп до 2.24 Mbps, изработка и хостинг на Web страници, административно и техническо обслужване на IP адреси, изграждане на виртуални частни мрежи (VPN) за пренос на глас, данни, образ и видео, а също така и изграждане на комплексни мрежови и комуникационни системи, включително пълната гама Ethernet hardware, WAN hardware, хDSL модеми, структурно окабеляване, устройства за видео – конференции, гъвкави мултиплексни системи. Оторизиран доставчик на CISCO продукти.
Сервиз, компютърна техника, консумативи, услуги, интернет.
Разработка на софтуерни проекти за западно - европейския и американския пазар. Предлагане продуктитите на НЕМЕЧЕК за България, Балканския регион и Близкия Изток.
Специализиран в областта на управленски консултации за информационни технологии. Извършва анализ и проектиране на информационни и експертни системи и софтуер по поръчка. Анализ и консултация относно организационно преструктуриране на фирмата.
Дистрибуция и търговия на едро с компютърни компоненти, преносими компютри, настолни системи, периферия, климатична и офис техника от всички световни вносители - Samsung, Compaq, HP, Toshibaq Philips и други.
Продажба на компютри, копирни машини, факс апарати, принтери, консумативи. Изработка и поддръжка на web страници. Ремонт на монитори, телевизори, аудио и видеотехника. Сервиз и абонаментни договори за поддръжка на офис техника.
Предлага разработване на софтуер за управление на продажбите по системата на мулти-левъл маркетинг. Фирмата предлага единственият разработен изцяло за България софтуер, а не адаптиран такъв. Моушън също предлага разработване на софтуер по поръчка, вкл. интернет базиран софтуер, уеб хостинг, изработване и поддръжка на уеб страници.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.