download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 17/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Пълен инженеринг на системи за сигурност, контрол на достъпа, видеонаблюдение, периметрова охрана, пожароизвестяване, аварийно оповестяване и озвучаване. Дискусионни и конферентни системи, компютърна и офис техника, комуникационни системи, мрежи.
Сервиз на компютърна техника, асемблиране и продажба на компютри, изграждане на локални мрежи, консултации и поддръжка на софтуер.
Разработка на софтуер. Счетоводни услуги. Обучение. Търговия с компютри, компоненти и консумативи.
Производство на индустриален хардуер: програмируеми контролери - гама от модели DP99, Junior, NG5-48 и Comicon; разпределена комуникационна входо-изходна система - DIOS; операторски прибори; устройства за индустриална комуникация и различни полеви мрежи; температурни преобразуватели, галванични разделители за аналогови сигнали и цифрови интерфейси, релейни модули, броячи, оборотомери, мултиплексори; захранващи блокове и уникални устройства; табла за управление на промишлени инсталации; Индустриален софтуер собствени разработки: OPC сървъри и системи за различни индустриални мрежи; SCADA - операторски станции за супервайзорно управление и събиране на данни от процеси; Windows програматори за програмируеми контролери IEC1131-3; Comicongraf - PLC интегрирано в PC; инженеринг и др. дейности.
Разработва и внедрява: БИЗНЕС НАВИГАТОР - интегрирана компютърна система за фирмено управление. БИЗНЕС НАВИГАТОР обхваща следните основни проблемни области от дейността на фирмите: Счетоводство, Управление на запасите, Производство, Реализация, търговия, маркетинг, Управление на финансите, Бюджетиране, Общо ръководство на предприятието, Системни функции. БИЗНЕС НАВИГАТОР е реализиран като отворена система с възможности за импорт и експорт на данни. Гъвкаво се настройва към различни външни програми с възможност за импорт на данни от текстов файл, който се настройва с дизайнер на входни филтри. Има включени функции за импорт и експорт на данни от отдалечени работни места, за експорт на всички справки и списъци с номенклатури към MS Excel, StarOffice или към текстов файл за връзка с външни програми. Експортираните данни могат да се изпращат автоматично по електронната поща през Интернет. Реализирана е автоматична връзка към касови апарати и фискални принтери от най-разпространените в страната модели за отпечатване на касови бележки и фактури.
Оторизиран дистрибутор на HITACHI - монитори, DVD ROM&RAM устройства, проектори и др. Дистрибутор на A-MAX Technology - мултимедийни продукти. Оторизиран дилър на Lexmark принтери; Асемблиране на компютърни системи - CAT computers. Оторизиран сервиз на монитори HITACHI. Оторизиран дилър на MicroSoft. Локални мрежи - проектиране, инсталация, поддръжка. Сервиз, upgrade, техническа поддръжка на компютърна техника и периферия. Консумативи и аксесоари.
Асемблиране на компютърни системи, продажба и ремонт на касови апарати ЕЛИТ.
Системен реселър на XEROX, дистрибутор на IBM, дилър на Microsoft. Продажба на: компютри, факс апарати, принтери, копирна техника и целия софтуер на Microsoft.
Предлага периферии за компютърна графика: дигитайзери, таблети; режещи и мастиленоструйни плотери; широкоформатни скенери; специализирани софтуери; консумативи, аксесоари; консалтинг, сервизни услуги.
Асемблиране на компютри, доставка на Интернет, поддръжка и ремонт на компютърна и офис техника.
< 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 104 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.