download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 28/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Разработка на приложен софтуер, асемблиране и сервиз на компютърна техника. Разпространение на продукти и системи.
Представител на Hewlett Packard, Siemens, Toshiba, Apple - сервиз. Внос и продажба на компютърни компоненти, асемблирани и маркови - COMPAQ, HP и APPLE компютри, консумативи, принтери, скенери. Изгражда локални мрежи и мултимедийни системи. Извършва сервиз на компютърна техника.
Internet и X.400 E-mail доставчик. Дистрибутор на продуктите на RATIONAL и TREND MICRO.
Основни дейности - Инженеринг: проектиране, доставка, инсталация и поддръжка на локални, корпоративни и отдалечени компютърни мрежи; проектиране, инсталиране и тестване на структурни кабелни системи и оптични връзки; електрически инсталации; контрол на достъпа и видеонаблюдение. Търговска дейност: оборудване за LAN и WAN; активни и пасивни компоненти за изграждане на структурни кабелни системи; компоненти за електроинсталации, 19" комуникацонни шкафове, UPS.
Асемблиране на компютри и компютърни компоненти. Производство и продажба на компютърни системи. Дистрибутор на хардуерни компоненти: дънни платки - EPOX; монитори - ADI, Tайван; холандски компютри - Tulip; мрежово оборудване - Lavel 1, Германия; принтери - Epson и OKI; машини за номериране, перфориране и биговане - Graphic Whizard, Канада. Дистрибутор на Hewlett-Packard, Micrograph и Microsoft. Дилър на: Texas Instruments, Novell, Toshiba. Предлага оборудване на японската фирма Duplo за изграждане на мини офис печатница.
Предлага компютри, мрежи и всичко свързано с персоналната техника.
Продажба на компютърни системи - маркови и асемблирани. Периферни устройства консумативи, софтуер. Изграждане на структурни кабелни системи. Техническа поддръжка на компютърни системи и локални мрежи.Продажба и поддръжка на копирна техника Xerox и Konica.
Водеща фирма в търговията с компютърни елементи и готови конфигурации. Гаранционно обслужване, сервиз и монтаж.
Компютърни системи. Офис техника. Касови апарати. Консумативи. Софтуер. Мрежи. Сервиз.
Автоматизация на технологични процеси и машини. Разработка на специализиран софтуер за микропроцесорни системи и персонални компютри. Продажба на персонални и промишлени компютри. Ремонт и поддръжка на персонални компютри. Информационни системи и информационно обслужване.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.