download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 89/105 (1041 фирми общо)следваща >>
SBD Дизайн Студио предлага обслужване в Интернет, най-вече в областта на проектирането, създаването и поддръжката на интернет сайтове.
Търговия на едро и дребно на мобилни телефони и аксесоари за тях. Основен представител на водещата марка RAM памети, USB Flash памети и разширителни карти с памет- PQI.
Фирма „Спийд – Коннект” предлага продажба и монтаж на професионална охранителна техника – камери / JVC, PELCO, AV TECH, CNB/, аларми /PARADOX/, пожароизвестителна техника /HOCHIKI/, радиостанции/KENWOOD/ и др. на водещи фирми. Фирмата разполага с богата гама от домофонни системи /FERMAX, FARFISA, AUDIO, ER-TE, EMES-GROUP, NIPPON/, за които предлагаме монтаж и продажба.
Пълно счетоводнo обслужване на фирми, админситрация, контрол, консултантски услуги. Дистрибуция и поддръжка на софтуер за цялостно управление на фирмата: обхващащ счетоводство, складово стопанство, заплати, магазини, каса, законодателство, активи, пасиви, себестойности, мрежова организация и други. Доставка, ремонт, сервиз, ъпгрейд, консултации за компютърна техника; поддръжка на системен и офис софтуер; обучение.
Фирма Иновасис е специализирана в разработването и внедрявана на софтуер за фирмено управление, изграждане на корпоративни уеб сайтове, поддръжка на компютърна техника и комуникационни мрежи.. Ние във фирма Иновасис целим да осигурим на нашите клиенти професионални и висококачествени услуги, съблюдавайки най-добрите световни стандарти и принципи за ефективност. Екипът ни от висококвалифицирани специалисти работи усърдно за да посрещне нарастващото търсене на информационни решения, както и да осигури бърза и компетентна поддръжка на нашите клиенти по време и след завършване на даден проект.
Проектира, доставя, инсталира и поддържа сложна IP-базирана LMR/PMR техника за критични ситуации. Официален търговски представител на Tyco Electronics - M/A-COM, www.macom-wireless.com. Предлага цялата гама от продукти и услуги на фирмата. Партньор на 3Di Technologies, www.3ditech.com. Технологии - universal net platform VIDA (Voice, interoperability, Data & Access), trunk systems: APCO25 (P25, P25IP), EDACS & OpenSky. NetwokFirst total interoperability solution. LongReach LMR satellite link solution на 3Di Technologies, Inc.
Фирма „АПЛЕТ” ООД - гр.София предлага: Компютърни конфигурации (настолни, преносими) нови и втора употреба (и на лизинг); Хардуерни компоненти и аксесоари – процесори, вентилатори, дънни платки, памети, видео карти, звукови карти, мрежови карти, флопи, оптични устройства, хард дискове, захр. за кутии, комп. кутии, клавиатури, мишки, монитори (нови и втора употреба), уеб-камери, колонки, слушалки, UPS устройства, скенери, принтери, рутери, суичове, KVM превключватели, системи за видео наблюдение; Сервиз – инстал. и преинстал. на Операционна система, инстал. и преинстал. на хардуер, решаване на проблеми с комп. вируси, решаване на софтуерни проблеми, диагностика на компютър, почистване на компютър, възстановяване на файлове с информация, асемблиране на компютърна система; Уеб дизайн. www.applet-bg.com
Сервиз и асемблиране на комютъпни системи. Сервиз и продажба на принтери и копирни машини. Абонаментна сервизна поддръжка, посещение до обекта. Проектиране и изграждане на комп. мрежи. Разработване на софтуер според нуждите и спецификация на клиента. Изработка на WEB дизайн.
Компания “Интерфейс” е една от малкото в бранша, които не само предоставят на клиентите си определени видове услуги, но и разработват истинска стратегия за успеха в Интернет на Вашата компания. При нас идват възложители, които оценяват необходимостта от активно присъствие в Интернет и други иновационни маркетингови канали, определящи оптималните форми на това присъствие, а понякога просто питат: “Как да успеем в Интернет?”Основната цел на нашият бизнес е оптимизация и увеличаване обема на продажбите, намиране на нови купувачи и бизнес партньори за сметка на ефективното използване на възможностите на интернет.
Асемблиране на компютърни системи,проектиране и изграждане на локални мрежи, търговия с периферия, принтери, скенери, монитори, аксесоари и др. Гаранционно и следгаранционно поддръжка на техниката. Абонаментно поддържане. Ежедневно обновяване на ценовата информация. Фирма "АСК-НЕТ" ООД търси представители за страната!!

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.