download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 90/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Продажба на компютри, монитори, копирни машини, факс апарати, принтери, консумативи, сервиз.
Доставка, търговия и сервиз на компютърни системи, периферни устройства, офис техника и софтуер. Консултации, проектиране и изграждане на обекти използващи VoIP (Voice over Internet Protocol) - технология за пренос на глас през Интернет.
Ние предлагаме софтуерни решения за провеждане на конфиденциални разговори по съществуващата GSM мрежа на мобилните оператори. Предлагаме продуктите на световните лидери в тази област - "SecureGSM", “Secure Voice” и “SecurStar”. Нашата фирма притежава изключителни права за разпространение на продукта "SecureGSM" и “Secure Voice” за България като по този начин покриваме пълния спектър от операционни системи за мобилни телефони – Windows Mobile и Symbian. Създателите на "SecureGSM, се намират в Австралия, а тези на “Secure Voice” и “SecurStar” в Германия.
Термотрансферни принтери за печат на самозалепващи етикети и баркод, официален представител за България на Carl Valentin GmbH. - Водещ производител на принтери за печат на баркод етикети и текстилни еткети за ръстови марки,промишлени принтери за директен печат на "произведено на", "годно до", баркод и други данни върху опаковката на продукта. Самозалепващи етикети, текстилни етикети. Термотрансферни ленти за работа с всички марки термотрансферни принтери: Valentin, Zebra,Citizen,Sato,Datamax, Toshiba, Intermec. Термотрансферни ленти за следните промишлени принтери: Videojet - Dataflex, Dataflex+; Markem- Smart Date, 18 Series, Easy Print, Valentin - Dynacode, D.P.M III.З
Финансово счетоводни, складови и други компютърни програми - разработка, инсталиране и внедряване. Прециз-С компютърно счетоводство. ЗАПИ - работна заплата. Склад-СХ - складов софтуер.
Създадена през 1985 г. във Франция, днес Teleroute е най-голямата и полулярна он-лайн транспортна борса в Европа. 45,000 потребители в над 40 страни, предлагат качестени товари и транспортни услуги в Teleroute.
Автоматизирани системи в шивашкото производство. ConsultX 2006 Компюрна технология за градиране на кройки и изготвяне на маркери на настили. Роботи за рязане в шивашкото производство.
Смарт АйТи ООД е фирма специализирана в разпространението и поддръжката на счетоводен, бизнес и медицински софтуер, разработка на софтуер по поръчка, уеб дизайн приложения и консултантски услуги. Ние имаме потенциала и опита да изграждаме комплексни решения за своите клиенти. Ние създаваме съвременни програмни продукти за управление на бизнеса на базата на технологията "Клиент/Сървър" и "Интернет/Интранет" решения в съответствие с водещите световни стандарти в областта на информационните технологии. Ние създаваме уебсайтове, съобразени с изискванията на клиентите ни: с рекламна насоченост, с цел продажби, презентация на фирми или организации, каталози на родукти, e-Commerce и други, актуализиране и поддръжка на уебсайтовете. Ние можем да помогнем за реализирането на Вашата бизнес концепция, предлагайки Ви: Стандартни компютърни счетоводни системи за управление на бизнеса от марката БулМар Офис. Системи за автоматизиране на дейността на общопрактикуващи лекари и специалисти и медицински центрове договорни партньори на НЗОК от марката НИСЕТ. Интегрирано софтуер бизнес решение за управление и контрол на хотелски комплекси, вериги от хотели и управление на собственост.*. Сервиз и системна интеграция – проектиране и изграждане на структурни кабелни системи, видео наблюдение, абонаментна поддръжка и сервиз на компютърна и офис техника, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Доставка на офис техника, компоненти и консумативи. Консултации и обучение.
Основната дейност на фирмата е доставяне на пазара висококачествени компютърни конфигурации, маркови и асемблирани. Работим единствено с най-елитните и най-надеждните производители на компютърни компоненти в света, защото за нас е най-важно, когато клиента си закупи какъвто и да е продукт от нас, да остане с най-добри впечатления и да осъзнае че консултацията която му е направена е крайно задоволяваща. Елате и се убедете сами!
Директен внос на маркови компютърни системи и монитори-втора употреба, асемблиране и търговия с нови компютри и компоненти.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.