download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 112/116 (1156 фирми общо)следваща >>
КОМПЮТРИ , ЛАПТОПИ, GSM, СЕРВИЗ, РЕМОНТ, ПРИНТЕРИ, НИСКИ ЦЕНИ, ПРОМОЦИИ.
Уайдком ООД Комуникационни компютърни системи за управление, проектиране, wireless интернет. Предмет на дейност: -производство, услуги, информационни системи, търговия с компютри и технически средства Адрес на управление: Панагюрище 4500, ул. 'Кр. Гешанов' 22 МОЛ Николай Тачев тел. 088 9523760
Продажба на оригинални и съвместими консумативи за принтери, копири и факс апарати. Професионално зареждане и рециклиране на тонер касети. Сервиз на периферна и компютърна техника. Проектиране и изграждане на локални компютърни мрежи и системи за видеонаблюдение.
Стага Софт ООД - Софтуерна компания за разработване на софтуерни приложения, уеб сайтове, хостинг, поддръжка.
Продажба, ремонт и поддръжка на компютри. Компоненти и аксесоари. Сервиз.
PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи. Верига магазини в София, Варна, Плевен, Благоевград, Разлог и онлайн магазин с най-доброто от фототехниката и видеотехниката на едно място. Цифрови фотоапарати, камери, обективи, студийно осветление, аксесоари, лаптопи, iPod, диктофони на отлични цени.
Автоматични и полуавтоматични пакетиращи машини за ядки и насипни продукти, електронни изделия за следене и контрол на автоматизирани процеси, разработка на приложен софтуер и специализирани системи за автоматизация на производството. Платки с релета.
Проектиране и изграждане на мълниезащитни и заземителни инсталации, както и продажба на елементи за тях. Защити от пренапрежения.
Maшина за боядисване WAGNER с висока производителност. Приложения: боядисване на сгради, помещения, метални конструкции, нанасяне на интериорни и екстериорни покрития. Материали: латекс, емулсии, лакове, всички видове фасадни бои, грундове, вискозни материали, емайлове, покрития на водна основа, бои, масла. До 30% по-икономично, 10 пъти по-бързо и ефикасно отколкото с четка и валяк, 100% безрелефно покритие. Проникване на латекс на места, където е невъзможно да бъдат нанесени с инструменти. Кратко описание на машината: безвъздушна, машините работят с високо налягане на флуида, което се създава от бутална помпа. Помпата посредством буталото засмуква флуида от съда и го нагнетява към пистолета през маркуч. Пистолета работи с високо налягане на флуида. Посредством регулатор на налягането, може да се работи с оптималното за всеки флуид налягане и според желанието на обслужващия. Помпата на всяка една от машините е от неръждаема стомана, което гарантира нейният дълъг живот по време на работа.
Внос и търговия на едро със бяла и черна техника, хладилни витрини, хладилници, перални, печки, климатици, аспиратори, бойлери, телевизори, прахосмукачки. Представителен магазин: гр. Хасково, ул. Отец Паисий №43.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.