download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 115/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Фирма "Смарт Хоум Системс" ООД предлага проектиране и изграждане на системи за домашна, сградна и индустриална автоматизация. Автоматизация на хотелски, административни и обществени сгради - BMS, PLC, DDC, SCADA. Енергиен мениджмънт. Системи за управление и визуализиране на производствени процеси и машини - PLC, SCADA, HMI. Системите позволяват управление през Интернет и мобилни устройства.
'NRJ Soft' е компания, занимаваща се с изграждане и поддръжка на системи и камери за видеонаблюдение, контрол на достъпа и автоматизация.
Продажба, доставка и монтаж на ВиК, парно отопление и електро - материали и инсталации. Ремонт на TV и аудио техника. Ремонт, продажба и поддръжка на хладилна и климатична техника. Ремонт, продажба и поддръжка на битови електроуреди. Шивашки услуги. Абонаментна поддръжка на ресторанти, офиси, частни хотели, домове и други.
Индустриални Батерии ЕООД работи в областта на производството и търговията с тягови и стационарни батерии. От 2009 година стартирахме производство на ново поколение тягови батерии – Perpetuum. Батериите се характеризират с по–голяма продължителност на живот, завишени капацитети, непретенциозност към експлоатационната среда.
Алтех ЕООД е фирма, която се занимава с продажба и сервиз на компютърна техника. Търгуваме с компютърни компоненти, преносими компютри, периферни устройства, офис техника и други. Фирмата предлага абонаментна поддръжка на други фирми, консултации и диагностика на компютърната техника, дейности свързани с мрежи и конфигурация на мрежови устройства и други.
Инженерингова фирма Радиел ЕООД Ви предлага системи за сигурност: домофонни и алармени системи, видео наблюдение, контрол на достъпа, продажба и сервиз, високо качество, конкурентни цени, висок професионализъм.
Ремонт, поддръжка и продажба на компютри, лаптопи и офис техника.
Доставка, инсталиране, пускане в действие, гаранционен и следгаранционен сервиз на: непрекъсваеми токозахранващи устройства UPS Riello с мощност в обхвата от 400VA до 800 kVA, дизелови генератори с мощност от 10kVA до 2200 kVA .
Необходим Ви е касов апарат за вашия нов търговски обект, но не сте запознати с този вид устройства, можете да разчитате на сервиз Профинанс Д ЕООД, че ще бъдете посъветвани и консултирани така, че да сте взели най-правилното решение при покупката на касови апарати. Когато решите да ни позвъните или да посетите нашият офис, с цел да потърсите информация какви евтини касови апарати има в момента или какъв касов апарат ще бъде подходящ за вашия търговски обект, е добре да сте наясно със следното: дали ще трябва да носите касовия си апарат с вас и да издавате касови бонове при клиента или ще оставите вашите касови апарати в офиса, магазин или друг стационарен обект. Също така е важно да знаете, там където ще работите, има ли ел. захранване или както на повечето сергии за плодове и зеленчуци и пазари няма ток. За такива обекти ще Ви се наложи да си закупите мобилен касов апарат. Имайки яснота по тези няколко въпроса, ще можем по-лесно да Ви помогнем да изберете най-подходящия за вас касов апарат. Полезна информация можете да видите и на нашия сайт http://профинанс.com.
Фирма "Валтек" е специализирана в областта на индустриалната и сградна автоматизация. Част от дейностите, които извършваме са: - Изграждане на SCADA системи и програмиране на SIEMENS контролери; - Ретрофит на машини и процеси; - Доставка, монтаж, пуск и настройка на сензори, управляващи механизми и електроапаратура; - Изработка на табла и операторски станции; - Настройка на регулатори, честотни преобразуватели и др.; - Енергиен мониторинг; - Изграждане на ККУ.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.