download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 116/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Електротехническа Компания E.NEXT-България е българското представителство на Международната Електротехническа Група ENEXT, предлагаща комплексни електромонтажни решения, изработка и доставка на оборудване и табла за ниско и средно напрежение, кабелни системи и осветителна техника. Компанията извършва монтаж и сервизно обслужване на електротехническо оборудване от всички класове на напрежение.
Видеонаблюдение, продажба, монтаж, инсталация.
Елпром ЕМЗ ООД е фирма с дългогодишен опит в производството на измервателни устройства.
Проектиране, изграждане и монтаж на системи за видеонаблюдение в гр. Пловдив и региона. Безплатен оглед на обекта на място (само за гр. Пловдив).
Качествен сервиз за мобилни телефони Варна Green line! Смяна на дисплей Samsung, Iphone, Huawei; Смяна на стъкло Samsung, Iphone, Huawei Варна; Смяна на микрофон Samsung, Huawei, Iphone Варна; Смяна на батерия Samsung, Iphone, Huawei gsm сервиз Варна. Всички ремонти са с 3 месеца гаранция за качество, бързина и надежност.
Смарттех-19 ЕООД предлага на своите клиенти най-доброто от света на дроновете. Онлайн и физически магазин за дронове предлагащ богат избор на дронове, части, аксесоари, батерии и др. консумативи за тях. Всички продукти, както и сервизната дейност са с гаранция за качество. Възможност за покупки на изплащане чрез TBI. Част от марките, които присъстват в нашия онлайн и физически магазин: DJI, Autel,Hubsan,Xiaomi, 3DR Robotics, BetaFPV, iFlight,Yuneec, Syma, Eachine, JJRC, Visuo, Parrot.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.