download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 12/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Продажба и монтаж на алармени системи за автомобили и помещения, автомобилни аудио-видео системи.
Предлага пишещи машини IBM и консумативи. Извършва сервиз на канцеларска техника.
Производство на автоматизирани системи за управление на технологични процеси с разпределена логика, средствата за тяхното проектиране и наблюдение; инженеринг.
Инженеринг, доставка, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на оборудване за резервно електрическо захранване. Единствен официален дистрибутор за България на световните лидери в производството на дизелгенератори с мощностти от 5 до 6500 kVA на фирма FG Wilson /Engineering/ Ltd - Великобритания. Статични UPS системи с мощности от 250 VA до 3000 кVA на фирма IMV Group /Invertomatic Victron Enargy Systems/ Швейцария - Холандия. Динамични дизелови UPS системи с мощности от 200 kVA до 1600 kVA и до 10 MVA в паралел на фирма Hitec PP - Холандия. Доставяните продукти са със сертификат за качество ISO 9001.
Конструиране, производство и монтаж на фиброоптични, светодиодни и други ново технологични продукти за ефектно осветление. Внос и търговия на едро и дребно с: оптични влакна, кабели, проектори и аксесоари за фиброоптично осветление; светодиодни и други осветителни тела, конролери и компоненти за стандартно и ефектно осветление; електролуминисцентни проводници и профили за осветяване ръбовете на стъпала; архитектурни прожектори, осветителни тела и аксесоари за осветяване на сгради, паркове, басейни и фонтани; лазери, водни екрани и софтуер.
Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на: хладилни и климатични инсталации, климатични сушилни, замръзвателни тунели и апарати, хладилни складове "на ключ". Доставка, монтаж и сервиз на: сглобяеми хладилни камери, климакамери за зреене на банани, климатизатори за охлаждане и отопление.
Доставка, монтаж, пуск и въвеждане в експлоатация, гаранционен и извънгаранционен сервиз на оборудване за резервно електрозахранване: дизелгенератори от 10 до 6500 kVA на FG Wilson (Eng) Ltd., Великобритания; статични UPS системи от 300 VA до 3000 kVA на IMV GROUP, Швейцария - Холандия; динамични дизелови UPS системи от 200 - 10000 kVA на Hitec P.P. b.v, Холандия. Производителите са сертифицирани по ISO 9001.
Производство на електронни броячи за бензиноколонки и газколонки, електронни системи с фискална памет за отчитане оборотите от продажба на горива. Официален дистрибутор на фирма ADAMOV SYSTEMS - Чехия за пълната гама бензино- и газоколонки. Вносител на нивомерни системи и оборудване за бензиностанции.
Доставка, монтаж и ремонт на климатична и хладилна техника.
Проекто - конструкторска дейност; Хидравлика и пневматика; Електроника.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.