download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 15/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Монтаж на сигнално-охранителна техника. Охрана на обекти, физически лица и др.
Производство на компоненти и системи за кабелни телевизионни мрежи (CATV), антенни усилватели за телевизия и радио, автомобилни УКВ усилватели.
Производство в областта на електрониката и съобщителната техника.
Един от основните производители на електрически изделия в България. Търгува активно и с чужбина.
Консултантска дейност, проектиране, инсталиране, настройка, тестване, сертифициране и сервизно поддържане на информационни системи, интернет. Внос, дистрибуция и директна продажба на компютърна техника, софтуер, пасивни елемнти, материали и аксесоари за структурни кабелни системи, активни мрежови устройства за изграждане на LAN и WAN, устройства осигуряващи достъп до интернет, консумативи за офис-техника и др. Внос, дистрибуция, инсталация и сервиз на непрекъсваеми токозахранващи устройства. Продуктова листа: IBM компютърни продукти; Непрекъсваеми токозахранващи устройства от POWERWARE на Invensys Power Systems, в диапазона от 300 VA до 5000 kVA; Структурни кабелни системи от AMP, IBM, ORTRONICS, R&M, Brand-Rex, Quante Pouyet; Активно мрежово оборудване от Intel Corp., 3Com, CISCO, TRENDware Inc., Nortel Networks, SCITEC BATM; Кабели от IBM, AMP, ORTRONICS, NK Networks, Quante Pouyet; Кабелни канали, скари и аксесоари от CIMA и Aparellaje Electrico; Офис консумативи - принтерни ленти, ленти за пишещи машини и касови апарати, касети и мастила за мастилено-струйни принтери, тонери за принтери и копирни машини, принтерна, копирна и факс - хартия, дискети и др.
Внос, доставка, проектиране, монтаж и сервиз на вентилационна и климатична техника.
Проектиране, доставка, монтаж и перфектен сервиз на климатични, вентилационни, хладилни и отоплителни системи. Доставка и сервиз на професионално кухненско оборудване. Разработване и изпълнение на проекти в областта на екологията. Професионални инженерингови решения, с гаранция за качество.
Реклама и неон студио.
Официален Дистрибутор за България на DANFOSS A/S Denmark. Търговия с хладилна и индустриална автоматика, горивна техника, водна арматура и др.
Внос и разпространение на продуктите с марка NARVA.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.