download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 18/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Инженеринг и проектиране на ръкавни филтри на базата на импулсна регенерация на ръкавите с малка производителност (от 8000 до 5000 м3/ч) и за огромни количества промишлени газове от всички отрасли на промишлеността. Проектиране на високонапорни вентилатори с капацитет Q до 70000 м3/ч и налягане Р до 7000 Ра. Проектиране на транспортни системи за прахообразни материали - лопаткови и винтови шнекове, сдвоени шнекове и шлюзови питатели. Проектиране на комплексни инсталации за изгаряне на твърди битови отпадъци от болници, курортни комплекси, летища и др. Производство на всички размери ляти подови сифони от алуминий, строителни пирони, телове за производство на заварени армировъчни мрежи, дребни машиностроителни изделия. Търговия с черни метали и изделия от тях. Консултантска дейност в областта на екологията.
Разработване, проектиране, производство и ремонт на оптически прибори и нестандартно оборудване. Производство на трихинелоскопи. Ремонт и поддържане на измервателна техника.
Проектиране, производство и тестване на интегрални схеми за битовата техника и автомобилната промишленост.
Официално представителство на немската фирма MEGATRON Elektronik - датчици за измерване на: сили, налягане, преместване; прецизни потенциометри; индустриални джойстици: потенциометрични, индуктивни, switchsticks; крепежни пластмасови и метални елементи за електрониката; алуминиеви кутии; процес - индикатори.
Предлага средства и системи за автоматизация: ел. табла за управление на машини в хранително вкусовата промишленост; системи за управление на процесите в хранително вкусовата промишленост; изделия от ламарина. Извършва следене и управление на: температура, влажност, ниво, време, ел. обзавеждане на сгради.
Директен внос на аудио и видео касети на TDK, BASF и SONY. Директен внос на аудио и видео техника на SONY и PANASONIC. Директен внос на електроника TOSHIBA, IBM, COMPAQ, SIEMENS NIXDORF, INTEL, HEWLETT- PACKARD, OKI, SONY, PANASONIC, STAR, Micronics, LEXMARK, UMAX, APC, FUJITSU, TELETRONIC.
Производство и търговия на осветителна техника - градинско и улично осветление, луминисцентни и халогенни системи, луни за мебели и окачени тавани, плафониери, аплици, лампиони, настолни лампи, ключове, контакти, консумативи. Консултации, проектиране и монтаж. По-важни обекти цялостно оборудвани от фирмата: Мото Пфое, Еуратек, Митница - Кюстендил, складове на Булгаргаз, хотелски комплекси в гр. Баня, сградата на НОИ, хотели във Велинград, Боровец, к-с Дружба Варна, студиа на БТВ и много обекти из България.
Обща промишлена климатизация в текстилни предприятия, болници, хранително-вкусовата промишленост, тютюневата промишленост и др. Перално оборудване за химическо чистене и пране.
Производство на: електрооборудване за металорежещи и металообработващи машини; електрооборудване за промишлени сгради, банки, хотели и др.
Сервиз, търговия, доставка на фискални устройства - касови апарати, електронни везни, изграждане на търговски системи. Сервиз на битова електроника.
< 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 116 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.