download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 19/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Предлага проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на системи за пожароизвестяване, пожарогасене, охрана, контрол на достъпа и работното време; изработва екранирани помещения; доставя сейфове и подвижно обзавеждане на обекти “до ключ”.
Маркетинг и инженеринг в следните области: Ел. Системи - автоматизирани системи за управление - проектиране и внедряване; ел. Табла и пултове за управление - проектиране, изработка, монтаж и сервизни услуги; ел. Компоненти и технически средства за автоматизация - доставка и внедряване. Бутилки за газове под налягане - СО2, N2, N2O, O2, предназначени за пивоварна индустрия, винопроизводство, металообработка, противопожарна техника, медицинска техника. Медицински газови системи - мобилни медицински кислородни системи за оборудване на лекарски кабинети, клиники, санитарни автомобили и пациенти, нуждаещи се от кислород; стационарни медицински газови системи за болнични заведения - проектиране, доставка, монтаж и подръжка. Спасително оборудване и екипировка за спещна помощ по SOLAS и IMO.
Производство на: домофонни централи, звънчево-бутонни табла, интеркомни разговорни устройства. Доставка на всички компоненти за домофонни системи. Производство на стълбищни автомати - програмируеми.
Електронни везни. Електрооборудване. Промишлени спирачни системи.
Производство, търговия, доставка, монтаж и сервиз на електронни везни - лабораторни, технически, промишлени, автомобилни, вагонни.
Проектиране и производство на печатни платки. Фирмата работи по технология и с химикали на Schering. Извършва конвенционален и SMD монтаж. Изработва метални кутии и механични конструкции. Извършва ситопечатарски услуги.
Дистрибутор на електронни компоненти.
Внос и търговия с: електроарматура за кабели; електроарматура за въздушни електропроводи НН, СрН и ВН; електроарматура за въздушни далекосъобщителни кабели; електро-арматура за разпределителни устройства; електроарматура за контактна мрежа; електроинсталационни материали и маркировки; механични и хидравлични инструменти за обработка на кабели и проводници; преносими заземления, оперативни, фазоуказателни, фазиращи и заземителни щанги; изолирани инструменти; апарати за защита от свръхнапрежение.
Внос на осветителни тела и електрооборудване.
Системи за контрол на достъп и работно време с безконтактни чип карти. Пропускни съоръжения - турникети, бариери и др. Системи за маркиране на стоки срещу кражби. Металдетектори. Апаратура за контрол и безопасност на лентови транспортьори.
< 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 116 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.