download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 26/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Производство на средства за автоматизация, измервателни уреди и електроника.
Официален вносител и дистрибутор на Panasonic офис техника за България - телефонни централи, телефонни апарати - жични и безжични, факс-апарати, принтери, монитори, мултимедийни проектори, копирна техника и др.
Доставка, внедряване и поддръжка на комуникационни системи и неконвенционални средства за сигурност, конвенционални радио-мрежи, трънкови централи, трансфер на данни, инкасови радио системи и др.
Генерален дистрибутор и специализиран сервиз за България на фирмените обединения: CARL ZEISS, INTERGRAPH, SPECTRA PRECISION, TRIMBLE за техника, технологии и програмно осигуряване в областта на геодезията и фотограметрията, GIS / LIS, GPS-GIS информационни системи - кадастър, услуги за архитектурно, инфраструктурно и други видове инженерно проектиране.
Проектиране и изграждане на сигнално-охранителни и ТВ системи. Разработка и производство на тънкослойни ХИС. Устройства за цифров запис на аналогова информация. Графично проектиране и изработка на фотополимерни печати, етикети и стикери.
Внос на: УКВ и Телевизионни предаватели, софтуер за радиостудия и студийно оборудване. Извършва производство, проектиране, доставка, монтаж, настройка, пускане в експлоатация и сервиз на УКВ-радио-и телевизионни станции, както и на професионално студийно оборудване за тях. Софтуер Инстудио за управление на УКВ-радио в ефир с музикален и рекламен селектор. 24-часов-сервиз.
Производство на сигнално - охранителна техника, пожаро - известителна техника и видеонаблюдение. Производител на алармени системи Apollo. Директен вносител на Crow Electronics Engineering Ltd. - Израел.
Предлага: системи за контрол на работното време; системи за контрол на достъпа; сигнално-охранителна техника; централни съоръжения.
Производство на мобилни, стационарни антени и аксесоари за радиостанции.
Директен вносител на японски инверторни климатици - втора употреба. Много добри цени, включващи цената на монтажа при клиента.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.