download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 27/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Проектиране, производство и монтаж на радиокомуникационни съоръжения.
Извършва: Металопресова обработка; Шлосерска обработка; Стругова обработка; Заваряване; Защитни покрития; Инструментално производство; Монтаж на релейна техника и тестване; Монтаж на електронна техника и тестване; Производство на маломощни трансформатори; Производство на кабелни форми.
Предлага: материали за изграждане на телефонни мрежи и кабели за тел. апарати, кутии и адаптери; пасивни елементи за изваждане на компютърни мрежи CAT 5, кабели и кутии, както и широк избор на PATCH-панели.
Производство и внедряване на програмируеми контролери, входо-изходни модули, комуникации, изпълнителни механизми. Разработка и пуск на модули и разпределени системи за управление, базирани на протокол Lon Works, CAN и HART. Разработка и пуск на софтуер за индустриални приложения (MMI).
Пълен инженеринг на пожароизвестителни и гасителни системи, охранителни системи, системи за контрол на достъпа, системи за видеонаблюдение. Представител на: APOLLO FIRE DETECTORS Ltd. (UK), KENTEC Electronics Ltd. (UK), HOCHIKI Europe Ltd. (UK) и др.
Внос на домакински електроуреди от Италия - Ariete и Германия - MIA, ELTA: кафемашини, фритюрници, прахосмукачки, ютии, тостери, пасатори.
Производство, доставка, монтаж и цялостно проектиране на осветителни тела, халогенни системи и метални курнизи за пердета.
Проектиране, производство и внедряване на технически средства и системи за автоматизация: осемканален терморегулатор; програмируеми контролери; операторски станции; системи за контрол в енергетиката.
Продажба и сервиз на: компютри, принтери, софтуер и консумативи. Изграждане на компютърни мрежи. Копирни, банкнотоброячни машини и факс апарати. Касови апарати, везни и консумативи.
Внос, инсталиране и сервиз на лабораторна апаратура: везни; спектрофотометри; микроскопи; pH - метри, кондуктометри; влагомери; келдалови и сокслетови апарати; бъркалки; клатачки; миксери; центрофуги; мелници; шкафове и камини; автоклави; инкубатори; фризери; пещи; анализатори на зърно и хранителни продукти; анализатори на петролни продукти; медицинска техника.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.