download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 28/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Производство на: електромагнитни вентили за вода, въздух, агресивни флуиди, газ, амоняк и др.; пневморазпределители; терморегулатори за ел.бойлери и печки; електромагнитни вентили за бензин и газ за АГУ.
Произвежда телекс за компютър, телексни адаптери за компютър и хардуер.
Завод за: инструментална екипировка и специализирано технологично оборудване; плоскощепселни контакти; кошчета за смет; ел. одеала и възглавници; сокоизтисквачки; кутии за електромер; ел. печки; шприцформи; щинци; улично и парково осветление.
-Търговия с компютърни системи, периферия, аксесоари, консумативи -Изграждане и поддръжка на локални мрежи -Програмни продукти ЗЕНИТ-комплексна система за финансово-счетоводна дейност-счетоводна дейност, ДДС, дълготрайни активи, складово стопанство, фактуриране, заплати, личен състав и др.
Разработка, производство, търговия и сервиз на фотоелектрични растерови преобразуватели, плотери - чертаещи, режещи и гравиращи, автоматизирани системи, вибрационни бункерни захранващи устройства. Механична обработка на прецизни детайли и възли.
Производство на измервателно-изчислителна техника.
Произвежда: изчислителна техника; битова електроника; компютърни системи с общо и специално предназначение; електронни касови апарати.
Проектиране и изработване на средства за автоматика и телемеханика на ЖП транспорт, ел. оборудване на пътнически вагони и охрана на гаражи.
Производство на промишлени електрически нагреватели, промишлени ел. съоръжения, пещи, фурни и т. н. Проектиране и монтаж на слънчеви колектори.
Проектиране, строителство и монтаж на подстанции и електропроводи с напрежение от 1 до 750 КV, трафопостове и кабелни линии с напрежение от 1 до 110 КV; електрозахранване на стопански предприятия, жилищни сгради и други обекти в страната и чужбина; търговска посредническа и консултантска дейност в областта на електроенергетиката.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.