download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 29/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Проектиране и производство на микропроцесорни контролери за управление на светофарни уредби. Проектиране и цялостно изграждане на светофарни уредби, улично осветление, промишлени контролери.
Производство и доставка на: алармени системи, видеоконтрол, контрол на достъпа, фолио за стъкла, бронирани стъкла, монетарници.
Доставка и монтаж на: климатични, вентилационни, отоплителни и технологични инсталации за обработка на въздух за битови, обществени, промишлени помещения и сгради - HITACHI и GEA Air Treatment Division, Германия; пожароизвестителна, охранителна и осигурителна техника за помещения и сгради от всякакъв характер, производство на DSC Group of Companies.
Разработка, производство, продажба, монтаж и поддръжка на телекомуникационно оборудване: телефонни централи - учрежденски, градски, специални, конвертори на сигнализация, измервателни системи за проверка на абонатна част и крайни устройства за централите от ОКТМ.
Внос и дистрибутиране на електроматериали и оборудване - ниско и средно напрежение.
Продажба, доставка и монтаж на електронни везни: автомобилни везни - шахтов и безшахтов тип; вагонни везни - едно и двуплатформени; платформени везни: преносими - от 6 кг до 1500 кг и стационарни - от 1500 кг до 20000 кг; силоизмервателни системи - лентови и контролни везни, бувкерни и резервоарни везни, системи за пълнене на торби и варели; системи за автоматизация; измервателни блокове и тензометрични датчици. Цялостно и поетапно изграждане на система от везни с възможност за включване в компютърна мрежа. Гаранционен и извънгоронционен сервиз.
Доставка на висококачествени продукти от областта на електрониката и електротехниката и осигуряването на сервизна и техническа поддръжка на територията на цялата страна. Представител на: CHERRY GmbH - клавиатури, мишки, микропревключватели и сензори; HEIDENHAIN GmbH - CNC и измервателни системи; ELGO Electric GmbH - линейни измервателни устройства и контролери; INDRAMAT GmbH - електродвигатели и индустриална автоматизация. Упълномощен дистрибутор на: Metrologic Instruments GmbH - бар-код скенери; TallyGenicom GmbH - принтери; Tipro Keyboards - специализирани, индустриални клавиатури и touch-screen монитори; Gemplus - smart-карти и решения.
Автоматизация на монтажни процеси. Внос и търговия с: контролери и логически модули на СИМЕНС; електрически апарати ниско напрежение; електромерни и електроразпределителни табла. Представителство на чуждестранни и български фирми.
Официален дистрибутор на Panasonic: офис техника и оборудване - телефони, копирни машини, принтери, монитори, факс апарати, централи.
Проектиране, доставка и монтаж на системи за сигурност: системи за видео-наблюдение, сигнално-охранителни системи, пожаро-известителни системи, системи за контрол на достъпа, интегрирани системи за сигурност. Физическа охрана.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.