download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 43/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Производство на технически пружини. Изработва изделия за: електротехническата, ключарската и автомобилната промишленост. ССМ, мотокари, електрокари, телови огъвки.
Доставка и монтаж на автоаларми, видеодомофони, сигнално-охранителна техника.
Внос на електрически апарати, електроинсталационни и електромонтажни изделия, датчици, преобразуватели, контролери, клеми и др. Разработване и производство на ел. табла и системи за управление.
Експлузивен представител на STRONG и еМtech за България. Цифрови и аналогови сателитни приемници. Всички компоненти за изграждане на идивидуални и колективни сателитни системи. Ексклузивен представител на PHILIPS - хотелска телевизия. Компоненти за предаване и приемане на цифрова телевизия по кабелни мрежи. Производство на сателитни антени по хидровзривна технология.
Доставка и монтаж на: клеми и принадлежности за тях; клеми за печатни платки; силови куплунзи; клемни кутии; маркировки за кабели и клеми; инструменти за рязане, зачистване и кримпване; кабелни обувки и накрайници; шкафове за ел. Табла; автоматични предпазители; контактори; дефектнотокови защити; релета. Инженеринг, доставка и монтаж на: двойни подове; ел. Инсталационни канали; колонки; кутии; кабелоносещи скари; подови ел. Инсталационни канали.
Търговия със строителни материали и отоплителна техника.
Предлага: телефонни части, телефони, домофони, ISDN и компютърни розетки.
Изграждане, използване и поддържане на обществени далекосъобщителни мрежи и информационни системи на територията на Република България, както и за предоставяне на далекосъобщителни услуги чрез тях; предоставяне на международни обществени далекосъобщителни услуги; изграждане на частни мрежи; търговска, инженерингова, маркетингова и производствена дейност по далекосъобщенията; спедиторска дейност за собствени нужди. Най-голям доставчик на Интернет услуги в страната. Съдружник в няколко смесени дружества с чуждестранно участие: Булфон ООД - смесено дружество на БТК с Интраком, Гърция - за изграждане на обществена мрежа от фонокартни телефонни апарати с чип карти и предоставяне на услуги; Радио-телекомуникационна компания ООД - съдружие на БТК с Кейбъл & Уайърес, Великобритания и РЕС, България - за предоставяне на клетъчни телефонни услуги на аналогов принцип; Глобал Уан Комюникейшънс енд Информейшън Сървисис ООД - смесено дружество на БТК и Глобал Уан / Франс телеком, Дойче телеком и Спринг Интернешънъл, САЩ - за изграждане, използване и поддържане на далекосъобщителната мрежа за пренасяне на данни, както и за предоставяна на следните услуги: Data Call Plus /DCP/, Global Data Connection /GDC/, Custom Link Series /CL/, Multidrop Plus /MDP/, Fast Start Program /FSP/, Customer Premise Equipment /CPE/; Рила солюшънс АД - смесено дружество на Джео Сорос Рила холдинг лимитид и БТК ЕАД - високотехнологична фирма за производство на софтуерни продукти в три направления: информационни системи на база данни, Интернет програмиране и коригиращи програми по Проблем' 2000.
Национален представител на над 130 фирми от бранш електротехниката. Нестопанска организация представляваща интересите на членовете си.
Доброволно сдружение с идеална цел на фирми, произвеждащи и разпространяващи електронна и изчислителна техника и програмни продукти. Представлява и защитава интересите на членовете си; подпомага тяхната научна, производствена и търговска дейност чрез изготвяне на стратегии и програми за развитие. Осигурява на своите членове актуална техническа, икономическа и търговска информация. Съдейства на своите членове за установяване на бизнес-сътрудничество с фирми от страната и чужбина, за включването им в наши и международни бизнес-срещи, симпозиуми, панаири и изложби и за тяхната реклама в медиите.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.