download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 55/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Предлага: цифрови прибори за измерване и системи за управление и автоматизиране на процеси и производства; статични еднофазни и трифазни електромери и средства за дистанционно четене на показанията им и обработка на натрупаните данни; високотехнологични средства за реализиране на захранващи подсистеми: DC/DC преобразуватели, AC/DC захранвания, DC/AC инвертори и др.; интелигентни полеви входно-изходни модули и други програмни и технически средства, за изграждане на разпределени системи за управление по технологията LonWorks.
Търговска и производствена дейност: доставка и сервиз на сателитни системи, коаксиални кабели, главни станции и елементи, усилватели и модули, измервателна техника, цифрови оптични линии. Притежава собствени телевизионни канали с национално покритие: Национална кабелна телевизия Евроком и Детска кабелна телевизия Евроком. Предоставя услугата Интернет достъп по коаксиален кабел, чрез фирма Кабел БГ ООД.
Производител на пожароизвестителна техника. Проектиране и пълен инженеринг в областта на пожароизвестяването и пожарогасенето.
Производител на пожароизвестителна техника. Проектиране и пълен инженеринг в областта на пожароизвестяването и пожарогасенето.
Проектиране, монтаж и поддръжка на: сигнално-охарнителни системи, пожароизвестителни системи, системи за видеоконтрол и видеонаблюдение, системи за контрол на достъпа, аудиодомофонни и видеодомофонни инсталации, огнеупорни каси и сейфове, телефонни централи, апарати и факсове.
Инженерингови услуги; разработка и производство на контролно-измервателни уреди и системи за автоматизация на технологичните процеси. Сертифициран по ISO 9001.
Разработка и производство на контролно-измервателни уреди и системи за автоматизация на технологичните процеси. Фирмата е сертифицирана по ICO 9001.
Производител на ел. табла за промишлена автоматика, ел. табла за управление, монофазни електромерни табла, трифазни електромерни табла.
Изграждане на интерфейсни системи за автоматизация, енергиен мониторинг, контрол на околната среда, управление на обекти в областта на енергетика, телекомуникации, топлоподаване, водоснабдяване, фармацевтика и др. Предлага: електроизмервателна техника - преносими уреди, универсални тестери и контролери, уреди за измерване на съпротивления, земни съединения, параметри на енергосистеми, телекомуникационни продукти, техника за измерване на неелектрични величини.
Производство на електроинсталационни материали: ключове, контакти, щепсели, разклонители, инсталационни клеми и други.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.