download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 64/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Проучване, проектиране, изработване и внедряване на индустриална управляваща техника. Автоматизация.
Производство на ГАЗСИГНАЛИЗИРАЩИ СИСТЕМИ за сигнализация и контрол на повече от 40 вида газове и изпарения. Системи за превенция на експлозии и пойари.
Дейността на фирмата е насочена към търговия на едро с резервни части за хладилна, климатична и енергетична техника, термоизолационни панели. Продаваните термопанели са с по-високо качество и по-ниски цени, спрямо внасяните от други фирми в България. Нова номенклатура стоки е търговия с поцинкована, горещовалцована и студеновалцована ламарина, стоманени профили. 99% от стоката се закупува предимно от западна Европа. Основни доставчици, с които търгува фирмата и има сключени договори са: Thyssen Bausysteme GMBH Германия, Bitzer Германия, Danfoss-Maneurope Дания, Copeland Германия, Gelphafred Испания, Roller Германия, Behr Германия, Borasa Испания, Vermacold Белгия, Ince Италия.
Системи за озвучаване и оповестяване /контрол на достъп/ пожароизвестяване /видеонаблюдение/ разпространение на сателитни и наземни ТВ сигнали по кабелен път, за: хотели, банки, болници, бензиностанции, бизнес центрове, обществени сгради, промишлени предприятия и др. Изключителен дистрибутор на OPTIMUS - най-големия испански производител на оборудване за професионални озвучителни системи.
Внос, доставка и монтаж на офис телефонни централи от UNIPHONE TELECOMMUNACION Taiwan и SLICAN Poland. Гаранционно и извънгаранционно обслужване. Сервиз на телефонни централи, факс апарати, радиотелефони с малък и голям обхват.
Фирмата извършва консултантска дейност, внос и износ на стоки предимно на турския пазар.
Продажби, консулнация и СЕРВИЗ на UPS, акумулаторни батерии и зарядни устройства
Производство по поръчка на електроника, използвайки собствен развоен и производствен отдел. Услуги: Дизайн на печатни платки; Насищане с SMD и конвенционални компоненти; Доставка на печатни платки и компоненти; Функционален тест на печатни платки; Краен монтаж на електронни продукти; Сервиз на печатни платки. Оборудване: автоматичен принтер DEK Ela; напълно автоматична машина за поставяне на компоненти PHILIPS; Topaz-X (с възможност за поставяне на 18 000 компонента за час); пещ ERSA Hotflow 5; машина тип “спойка вълна” ATF; Предлага всички услуги покривайки целия производствен цикъл за производство на електронни модули.
Производство и внедряване на тиристорни възбудителни системи за синхронни генератори. Производство на микропроцесорни регулатори на възбуждане. Проектантска и консултантска дейност в областта на електроенергетиката.
Производител на автомати за повърхностен монтаж на печатни платки, Стенсил-Принтери, Термоди, Конвейрни модули, Диспенсващи системи и др.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.