download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 10/40 (399 фирми общо)следваща >>
Производство на дървесни еко-брикети от дървесни трици, изрезки и клони, алтернативно твърдо гориво за отопление, подходящо за всякакъв вид котли, печки, камини и барбекюта. Преработка и обработка на дървен материал, производство на палети, дъски и др.
Търговия с металорежещи, дървообработващи и инструменти; Търговия с диамантени инструменти за обработка на стъкло, камък, мрамор, гранит, теракот, гранитогрес.
Производство на кухненски, холови, ресторантски и др. видове маси. Производство и на елементи и компоненти за тях.
Проектира, изгражда и ремонтира: котелни и отоплителни инсталации; сушилни за дървесина; котли на твърдо и течно гориво със ел. нреватели и комбинирани, радиатори гладки и оребрени с размери по задание на клиента. Гаранция и монтаж.
EURO прозорци със стъклопакет от иглолистна дървесина, дъб, тропически дървесини, входни и вътрешни врати, дървени конструкции.
ЕТ Климатет - инж. Кацарски проектира, изгражда и ремонтира камерни и тунелни сушилни за всякакъв вид дървесина. Изработва парилки за дървесина с вместимост по желание на клиента. Сушилното пространство може да се изгради по два начина в зависимост от условията и желанието на клиента: - С масивна зидана конструкция; - Със сглобяема метало конструкция. Сушилните се захранват с топлина по няколко начина: - с котли на твърдо гориво, които изгарят оставащите от производството дървесни отпадъци (капаци, талаш, трици и др.); При сухи дървени отпадъци разходите за котела стават пренебрежимо малки; - с котли на течно гориво; - с котли на електрически ток; - комбинирани котли на твърдо гориво и ток.
Търговия с всякакъв вид боров/чамов/ материал за строителството и сух за производство на мебели на актрактивни цени. За голями количества допълнителни отстъпки.
Традиционен производител на висококачествен масивен паркет, паркетни заготовки и други дървесни детайли.
Търговия на едро и дребно с плоскости, шперплат, фазер, талашитени плочи, первази, летви, фазер и много други.
От първично обработване на трупи, до производство на мебели, дограма и врати.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 40 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.