download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 26/55 (543 фирми общо)следваща >>
Свинско месо и разфасофки.
Производство на хляб и хлебни изделия. Технологични подобрения при производството на бял и черен хляб; Хамбургери, франзели, гевреци, арабски закуски, сладки, пити (ташуно пита сус сусамена халва) и др.; Пълно технологично произжодстжо на маслени, бутери и кроасанни теста и изделия от тях: хапки, крем-пита, сиренки, кашкавалки, пълнени тестени изделия с маслини, гъби, пилешко, телешко, зеленчуци, спанак, тиква и др. Щ Кейкове - маслени с кокос и вишни, специални хапки - "Чапата", микро сладкиш - арабско вълшебство и много други хитрини за добър вкус и вид.
Изработва млекоанализатори.
Производство и търговия с макарони, макаронени изделия и замразени полуфабрикати ( кори за лазаня, равиоли, тортелини, агнолоти, пелмени, пици).
Фирма “Уни Сървиз” инсталира машини за автоматична продажба на топли напитки (кафе автомати), студени напитки и пакетирани изделия (вендинг автомати). Услугите ни са: основна - инсталиране, експлоатация и поддръжка на машини. допълнителна - дистрибуция на автомати и консултации за избиране и закупуване на подходящи машини.
Официален представител на ASAS Ambalaj за България занимаващ се с производството на меки опаковки (ротогравюрен) дълбок печат.
Консервна фабрика "Нектар" ЕООД произвежда зеленчукови консерви, доматено пюре, плодови пюрета и мусове, компоти и конфитюри по заявки на клиента.
Внос на машини и консумативи за обработка на пластмаси, на мрамор и гранит, за производство на шоколадови изделия. Транспортни ленти. Продажба и сервиз на кафе машини и автомати SAECO. Цистерни за транспорт на пропан-бутан. Прецизни измервателни уреди и манометри.
Производство на пакетиращи машини за хранително-вкусовата промишленост, също така и всякаква опаковачна техника. Високо честотна техника:сушилни, индукционо топене на метали. Танспорни конвеири.
ПОЛИПАК ООД предлага антикорозионни хартии и полиетиленови фолиа по метода VCI, всички опаковъчни хартии (гладка, крепирана хартия, екструдирана хартия с полиетиленово (PE) покритие, армирана с нишки), както и силиконизирани хартии за печене на тестени изделия, установки за разролване и рязане на хартия и полиетилен от ролки, опаковъчни машини, уреди за термично/ импулсно залепване на полиетилен. Фирмата е представител за България на немските фирми Karl Fislage GmbH &Co.KG (www.fislage.de), Fuchs Europe Schmierstoffe GmbH (www.fuchs-europe.de), Huedig+Rocholz (www.huedig-rocholz.de) и на шведската фирма Siluett of Sweden AB (www.siluett.se). Антикорозионните VCI хартии и VCI-полиетилен се използват за опаковане и защита на всякакъв вид метални изделия - от единични детайли до цели машини. Те намират приложение в различни стопански сфери като: производство на резервни части и възли, на инструменти, крепежни и свързочни елементи, в машиностроенето, електротехниката, автомобилостроенето, металургията и др. Подходящи са както за транспортни опаковки, така и за междинно складиране между отделните технологични процеси. Дълготраен и гарантиран защитен ефект -оптимален срок на защита 3 години. НЕ Е НУЖНО ИЗДЕЛИЯТА ДА БЪДАТ ОМАСЛЕНИ, А ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ОТПАДА ИЗМИВАНЕТО ИМ ОТ СТРАНА НА КРАЙНИЯ ПОЛУЧАТЕЛ НА СТОКАТА. ОПАКОВАНЕ И ЗАЩИТА ОТ КОРОЗИЯ – ВСИЧКО В ЕДНА РАБОТНА ОПЕРАЦИЯ! В хранително-вкусовата промишленост успешно се ползват силиконизираните хартии за изпичане на всякакъв вид тестени изделия. Хартиите се поставят в тавите и по този начин не се налага те да бъдат омаслявани и съответно почиствани. Оптимално всички хартии могат да бъдат ползвани многократно, като се спазва температура на изпичане до около 200 - 220 градуса. Продуктите, изпечени по този начин, лесно се отделят, не залепват, добиват еднаква добре изпечена хрупкава долна страна. Хартиите са с различни грамажи (40, 42, 70 г/м2) и освен на ролки или листи могат да бъдат доставени и като формички за мъфини, капсули, подложки, чинийки и мн.др. и това разширява още повече тяхното приложение. Използват се при изпичането на всякакви хлебни и сладкарски изделия, козунаци, торти, сладкиши, пици, замразени полуфабрикати. За изработването на гъвкави опаковки предлагаме екструдирани хартии в грамажи от 22 г/м2 нагоре, многослойни материали на база хартия + PE + Al в различни комбинации и мн.др. За да отговорим изцяло на нуждите на нашите клиенти предлагаме и специални стойки, установки и уреди, които са идеален помощник в процеса на опаковане. Те помагат както за по-лесното боравене с ролките хартия или полиетилен, така и за по-бързото им и прецизно разролване и рязане.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.