download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 44/55 (543 фирми общо)следваща >>
Изкупуване и преработка на слънчогледово семе;производство на рафинирано и сурово сл. масло, експелер и шрот;търговия със зърно;износ
Производство на закуски. Търговска дейност. Ресторантьорство. Производство на гъби /култивирана печурка/.
Хлебозавод "ЗЛАТНА НИВА" - производство на хляб и хлебни изделия, сладкарски продукти - торти, пасти, козунаци, кифли, гевреци и др.
Заготовка,търговия и разпространение на едро и дребно на семена за зеленчуци и цветя в луксозни опаковки.
Производство и търговия на пчелни продукти - натурален пчелен мед, пчелен восък, пчелен клей, еко продукти с отлично качество директно от производителя.
Производство на пневматични и хидравлични компоненти-групи за подготовка на въздуха; пневматични разпределители, дросели и клапани; пневматични стандартни(ISO 6431) и нестандартни цилиндри и закрепващи елементи за тях; разработване на пневматични схеми по задание от клиента и реализацията им; хидравлични филтри-смукателни, сливни и напорни и елементи за тях; нестандартни хидравлични филтриращи елементи по документация или мостра от клиента; хидравлични цилиндри и др. Услуги-механична обработка на детайли, байцване, оксидация и поцинковане на детайли, кокилно леене на алуминиеви сплави и др. Приложимост на продуктите: машиностроене, хранително-вкусова промишленост, химическа промишленост, транспортно и строително машиностроене, аграрно машиностроене, лека промишленост и др.
Фирмата се занимава с производство на "РАСТИТЕЛЕН КАШКАВАЛ". Самият продукт е много полезен за здравето, с богата концентрация на "ФИБРИ" и е произведен от висококачествени растителни мазнини. Също така фирмата се занимава и с продажба и монтаж на "KNAUF" системи за сухо строителство и всякакви видове топлоизолации.
Доставка на хранителни продукти.
Фирмата е производител на хляб и хлебни изделия с дългогодишен опит на пазара. Произвеждаме голям асортимент хлебни изделия и дистрибуция в търговската мрежа. HACCP
Фирмата е специализирана за преработка на сурово мляко. Разполга с модерни съоражения, голям капацитет и е един от лидерите на пазара в Югозападна България с богатия си асортимент, а именно кисело и прясно мляко, кашкавал, топени сирена, роле и др.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.