download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 51/55 (543 фирми общо)следваща >>
Фирма "Ли Импекс" ООД предлага висококачествени хранителни добавки, чайове, билки, сувенири и др. продукти, чрез директен внос от Китай с гарантирано качество.
Принс Хамбургер - верига за бързо хранене в гр. Стара Загора. Предлага богат асортимент от закуски, ястия и прекрасните хамбургери "Принс".
ФИРМА “БЕНИТО КЪМПАНИ” ЕООД – Велико Търново е специализирана в пакетирането на кафе от 1998 година. Смесите се подготвят по уникални рецепти и съдържат най-малко два вида висококачествено кафе. Всеки месец се пакетират средно по 12 тона кафе на базата на високоефективна технология от нови пакетажни машини, в опаковки, които съхраняват вкуса и аромата на кафето. Можем да изготвяме смеси по рецепта на клиента, в зависимост от желанието му за аромата, вкуса и силата на кафето. Имаме възможност да подготвяме кафе и за Vending автомати. При проявен интерес, готови сме веднага да изпратим мостри от продуктите. При закупуване на по-големи количества е предвидена допълнителна отстъпка от цената.
„Лион Трейдинг” ООД има 12 годинишен опит в производството на готова храна. Притежава сертификат за НАССР и ISO:22 000, гарантиращи високия стандарт на производствения процес. Осъществява доставка на място в страната и богат асортимент от готови храни.
Производство на фурни конвектоматни, тункмашини, машини за варен крем, шоколадмашини, мелници за захар, маси, мивки, стелажи и др. съоръжения изработени от неръждаем материал.
Производство на машини и нестандартно оборудване за ХВП: фурни конвектоматни; тунклинии; шоколадмашини; машини за варен крем и захарен сироп; мелници за захар и др. маси, мивки от неръждаем материал.
Директен вносител на: лагерни сачми – от неръждаема, лагерна и нисковъглеродна стомана, от специални сплави, от пластмаса, гума, керамика и стъкло; лагерни ролки и игли; сферични опори; ролкови вериги – индустриални и селскостопански. Търговия с неръждаеми и пластмасови пластинчати вериги; верижни колела, зъбни колела и ремъчни шайби; конвейерни компоненти; трансмисионни ремъци – трапецовидни, плоски, зъбни и пистови; транспортни ленти; мотор-редуктори и вариатори; електродвигатели; спирачки и съединители; антивибрационни елементи; перфорирани ламарини; неръждаеми и месингови мрежи; технически пластмаси – плочи, пръти и тръби; шнекове.
Производство на бяло саламурено сирене.
"ВРАХИМИС БЪЛГАРИЯ 2008 консулт" ЕООД Консултант в хранителната индустрия 6000 Стара Загора ул. "М-р Кавалджиев" 133-135 Офис 3 www.fm-tech.com E-mail: :fmtech@abv.bg Врахимис България е консултантска фирма в хранително-вкусовата промишленост. Ние се занимаваме с всички аспекти в производството на храни - от вътрешния дизайн, избора на материали, до технологичното изпълнение на процеса, като строго се придържаме към изискванията за хигиена и безопасност, регламентирани от IS022000. Нашитe опит и знания, в областта на хранителното производство, се разпростират от Обединеното Кралство, до Гърция, Кипър и България. Някои от големите компании, с които работим ca: "Tesco", "Marks & Spencer", Sainsbury" (Англия), Белла (България) и др. От 1985 г., ние се занимаваме с хранително производство както в областта на хотелиерския бизнес, така и във фабричната продукция, с оптимум до 40000 блюда на ден. Накратко, услугите, които предлагаме са: -изготвяне на проекти за строителство на нови обекти -оформление на дизайн - с одобрени от ISO 22000 материали -хигиена и безопасност на труда -избор на технология на производството -осигуряване на необходимите за производството съоражения и машини -опаковане, пазар на стоките -електро-механичен дизайн и технически чертежи -остойностявяне на проекта -асистенция в хранителното производство
Газирани, негазирани, енергийни, тонизиращи и прахообразни разтворими напитки с неповторим вкус и отлични качества. Доставка на място в цялата страна.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.