download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Издателска дейност

<< предходнастраница 12/24 (231 фирми общо)следваща >>
Специализиран седмичен вестник за реклама, който се разпространява безплатно всеки понеделник в тираж 50 000 броя. Изданието представя бизнес информация и каталог на фирми от варненски регион. Възможност за поръчка на рекламни публикации - online.
Запис, издаване и разпространение на компактдискове и музикални касети у нас и в чужбина; Създаване на Дамски камерен струнен оркестър; концертна и звукозаписна дейност; Копродукциии и записи за чуждестранни компании; Издаване и разпространение на компактдискове и музикални касети от чуждестранни каталози по лиценз; Внос на компактдискове.
Производство на обемни стикери - 3 D технология. Фирмата е специализирана в изработването на табели по охрана на труда, противопожарна охрана, евакуационни планове, информационни табла. Ние предлагаме още печатна, външна, сувенирна реклама. Усилията ни са насочени към изпълнението на нестандартни поръчки.
Издателска дейност.
Едно от най-големите счетоводни издателства. Издава сп. "Български законник" от 1992 г. насам, в. "Седмичен законник" от 1997 г. насам, в. "Главен счетоводител" от 2001 г. насам, книга годишник "настолник на счетоводителя" от 1999 г. насам, книга годишник "Счетоводно отчитане и годишно приключване" от 1997 г. насам, книга годишник " 1000 въпроса и 1000 отговора от практиката на счетоводителя" от 1999 г. насам. Клиенти са над 12 000 счетоводители.
Рекламна агенция за пълно рекламно обслужване и печатница с модерно оборудване за офсетов, сито, тампонен, термотрансферен печат. Пълноцветен печат върху спортни, бебешки, детски, работни облекла. Печат на етикети, опаковки. Издателска дейност. Медийна реклама, сувенирна реклама, външна реклама.
Полиграфически услуги в собствена печатна база - от графичен дизайн до опаковане на готовото изделие; Печат до формат 70/100 см. Пълно довършително оборудване, вкл. опаковки и кутии; УВ-лак, щанцоване, преге. Търговия с полиграфически машини - нови и употребявани, консумативи за полиграфията - директен внос от Западна Европа; Официални представителства на фирми от полиграфическия бранш от Западна Европа и Канада; Издателска дейност - специализирано списане за печат и опаковки - "Print Pack magazine".
Музикален магазин - поръчка и доставка на CD, DVD, SACD и винил по каталог с 300 000 заглавия - предлага в наличност няколко хиляди избрани заглавия джаз, класика, етно и клубна музика - дистрибутор на изданията на ACT, Chesky, Compost, Crammed, Dreyfus, ECM, Enja, ESC, Intuition, Network, Rough Guide, Wergo, World Cirquit - семпли за избрани албуми, ревюта и статии за избрани музиканти и стилове в музиката.
Сп. “Хранително-вкусова промишленост” е национално месечно издание на Българска асоциация за хранителна и питейна промишленост и Съюза по хранителна промишленост към ФНТС и е насочено към заетите в хранителната промишленост на България. Всичко за науката и практиката в ХВП у нас и по света: Храни - наука и здраве, Напитки, Добавки, Опаковки, Нормативи, Мениджмънт, Ноу хау, Юридически и счетоводни консултации, Оферти, Специализирана литература. Вашият форум за среща и общуване с отрасъла!
Издава и разпространява учебна, учебно-помощна и научнопопулярна литература: учебници, учебни тетрадки, справочници, речници, образователни аудиокасети, компактдискове, табла, езикови системи за изучаване на английски, испански, немски, френски и руски език. Издава също книжки за деца - за групите в детската градина и училището. Централен склад - София 1184 бул. Цариградско шосе, № 117

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.