download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Издателска дейност

<< предходнастраница 9/24 (231 фирми общо)следваща >>
МУЛТИМЕДИЙНА И ПРОДУКТОВА РЕКЛАМА(каталози, визитки, календари, брошури, опаковка за продукта от всякакви материали, разпространение на рекламата в ТВ, радио и списания), ИЗДАТЕЛСКА(страниране и цялостен дизайн на саписание, вестник) и ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ (организиране на концерти, коктейли). Нестандртни идеи за популяризиране за вашия бизнес и продукция.
Изработва рекламни материали, визитки, бланки, брошури. Издава месечното списание за латиноамерикански сериали ТелеНовели.
Полиграфически Комплекс ПОЛИПРЕС: професионално рекламно фотостудио, предпечатни центрове в Габрово и Велико Търново, собствена печатна база - висококачествен офсетов печат, 5-цветна машина 50х70 с компютърно управление. Реклама и в Интернет, собствени сървъри.
Директен вносител на хартии и картони от водещи европейски производители. Разполага със собствени машини за форматиране и разролване на хартия. Официален представител на RAFLATAC, Финландия - световен лидер в производството на самозалепващи хартии и фолия. Чрез услугата си RollExpress за първи път в България доставя самозалепващи хартии Raflatac и екструдирани с РЕ хартии и картони на роли, бобини и формати по спесификация на клиента в срок до 24 часа след поръчка. От склад в София доставя голяма гама хартии и картони в т. ч.: етикетни, двустранно-хромови, метализирани, офсетови, обемни, вестникарски, химизирани, герипт, опаковъчни, графични и структурни, крафтови за кесии и чували, екструдирани с РЕ и полимери хартии и картони за чашки, чиниики и капачки за всякакви опаковки, в т. ч. салати, мляко и много други. Приема поръчки за форматиране и разролване на хартии и картони с гарантирано качество.
Холистичен център Анхира - София е основан от д-р Петър Найденов - лекар - хомеопат, астролог, предприемач и полиглот. Дейността му включва мрежов маркетинг, книгоиздаване, обучение по финансова грамотност, астрология, езотерика, хомеопатия, натуропатия, алготерапия. Разпространение на най-добрите здравословни храни в света - АкваСорс /AquaSource/ - микроводорасли, Зелена Енергия, Коластра, Есенциални мастни киселини, крем МуунРайз /MoonRise/, Коензим Q10, Супер Антиоксидант. Курсове и консултации в България и чужбина.
Дизайн на етикети, опаковки и др.; запазени знаци, гербове, лога и др.; ИНТЕРАКТИВЕН дизайн за CD бизнес карти и електронни визитки, мултимедия; фотозаснемане и обработка на фотоси за печатна реклама; Web дизайн на страници и сайтове; Външна реклама; предпечат, офсетов и сито печат.
Издателска и полиграфическа дейност.
Рекламно-информационна агенция, областен вестник "Монт-прес", информационна борса недвижими имоти.
Консултации и инженеринг в областта на информационните технологии. Мултимедия. Системи за електронно обучение (e-Learning). Системи за електронен бизнес (e-business). Графичен и web дизайн.
Организиране на пресконференции, информация за медиите, пресклипинги, реклама в прес-зали, отдаване на зали за съвещания и работни срещи; издаване на справочна литература.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.