download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Металургия

<< предходнастраница 5/30 (296 фирми общо)следваща >>
Алуминиеви сплави и детайли, бронз и месинг на блок, плътни цилиндрични заготовки, инструментални екипировки по заявка на клиента, заготовки на втулки и др.
Производство на заключващи системи: брави, ключалки, катинари. Строителен и мебелен обков. Стоманени ленти. Цинково - алуминиеви сплави. Галванични покрития. Полимерни покрития. Търговия в страната и чужбина.
Производство на отливки от стомана и чугун с единично тегло от 5,00 кг до 5000,00 кг. Изработване на моделно-касова екипировка от дърво, метал или модели от епоксидна смола. Леярната е сертифицирана по ISO 9001.
Предлага средства и системи за автоматизация: ел. табла за управление на машини в хранително вкусовата промишленост; системи за управление на процесите в хранително вкусовата промишленост; изделия от ламарина. Извършва следене и управление на: температура, влажност, ниво, време, ел. обзавеждане на сгради.
Износ на металообработващи и дървообработващи машини, хидравлика, пневматика, подемна техника, лагери, свързочни елементи, широка гама метални изделия - фитинги, арматура, отливки и други, както и машини втора употреба.
Производство на алуминиеви и стоманени радиатори за парно отопление, алуминиеви лири за баня, метални изделия.
Изключителен представител на фирмите Grass, Dresselhaus и Gamet за България - мебелен обков, материали и машини за мебелното производство.
Производство на метални изделия - канални решетки, градински мебели, огради, учебно-технически средства.
Търговия с метали.
Производство на алуминиева дограма и алуминиеви профили, ламинирани плочи за производство на мебели, кухненски плотове, MDS и дунапрен за производство на мека мебел и матраци. Извършва продажба на мебелен обков.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 30 >

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.