download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 10/34 (336 фирми общо)следваща >>
Пълно рекламно обслужване включващо: разпработка и реализация на кампании; медия - шоп за всички медии в България; представител за British Satellite News за България и продуцент на ТВ предаването ТВ КАТАЛОГ по 4 ТВ канала. Собствени база и екип за: предпечат и отпечатване; студио за ТВ и Видео - филми и клипове; студио за аудио клипове; WEB дизайн и доставка на ИНТЕРНЕТ; Разработка на мултимедийни продукти; Оторозиран дилър за софтуер на Microsoft, Adobe, CorelDraw, Symantec и др. Комплексно проектиране, доставка и реализация на специализирани системи за видео-, ТВ и аудио-монтаж, предпечатна подготовка включително специализиран хардуер и софтуер, видео и препдечатна периферия; Рекламни и маркетингови консултации и проучвания по заявка на клиентите.
Виасел от няколко години предоставя на своите партньори телекомуникационни услуги, свързани с намаляване на разходите за междуградски, международни и към мобилни абонати телефонни разговори. Използваната технология е VoIP/FoIP или пренос на глас и факсимилни съобщения през интернет. Реалната икономия достига до 70%. Фирмата се занимава също така и с развитие на технологията с цел максимално качество на минимали цени. Тази услуга е без инсталационни и абонаментни такси.
Информационна агенция за мониторинг и клипинг на печатни, електронни и интернет медии. Изготвяне на Медия Анализи и Прогнози. Подготовка и реализация на PR кампании.
Консултации, проектиране, разработка и поддръжка на динамични web сайтове. i-DECS - система за управление на уеб съдържание и бизнес процеси.
Официален дистрибутор на копирни машини, факсове, калкулатори, принтери и оригинални консумативи на SHARP за България. Отдава офистехника под наем, продажби на лизинг, оторизирани сервизи в цялата страна. Зареждане на касети за всякакви лазерни и мастиленоструйни принтери, ремонт на копирни машини. Изгодна замяна на стари копирни машини за нови или рециклирани от Германия, проционални цени за нови цифрови машини.
Алуминиеви дисплеи с марка Indoor Displays. Производство на многофункционални рекламни съоръжения и оборудване за P.O.P. и P.O.S.: дисплеи, снап рамки, стопери, стелажи, стреч рамки, слайд рамки, банери, проспектери, тотеми, светещи кутии, промоционални дисплеи. НОВО: Мобилно оборудване за изложбени щандове - стени тип POP UP. Банер стойки и стендове. Мултипозиционни рекламни бордове Motion Board - до 15 сменящи се рекламни позиции. НОВО :Системи за външна реклама. Системи за изпъване на винил, светещи и несветещи - без ограничение в дължината на табелата.
Кабелна телевиэия; Интернет; Телецентрове.
Изработване на оригинална реклама, дизайн и предпечат на етикети, плакати, каталози.
Информационни услуги в областта на информатиката. Куриерски услуги. Обработка на база данни.
Пълно рекламно обслужване и стратегии за Вашата фирма по Internet. Осигурява достъп до десетте най-посещавани сайта в България според webcounter. Гарантира най-висок ефект при най-ниски разходи, използвайки метода Cost Benefit analysis.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 34 >

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.