download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 107/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Ние предлагаме на българския пазар специализирани продукти за Вашето здраве, красота и тяло. Lanaform е марка, поддържаща качеството на своите продукти чрез екип от лекари и специалисти в областта на медицината. Bodycare.bg разполага със стоки, разделени в няколко основни направления: Здраве - антицелулитен гел с кофеин и други антицелулитни продукти; Релакс - овлажнители и йонизатори за въздух; Красота - комплекти за маникюр и педикюр и за бебето - бебешка везна и бебешки термометър биберон.
Ремонт на леки и товарни автомобили и тунинг без аналог в страната. Представители сме на марките Мотул, Спарко и Бардал. Също така представяме международни фирми, които са производители на автомобилни части.
Предлагаме хотелско настаняване в България, почивки и екскурзии в Гърция и Турция - промоционални оферти, празнични пакети, спа хотели, на море в България, на море в Турция, на море в Гърция, на планина в България, уикенд пакети, all inclusive в България, ранни записвания и last minute оферти. Залагаме на коректност, професионализъм, индивидуален подход и целим да останете доволни, и да се върнете отново!
ВЕЛУКС България е част от групата на световния лидер в производството на покривни прозорци VELUX Group. Покривните прозорци ВЕЛУКС внасят светлина и свеж въздух под покрива, с което увеличават обитаемата площ на сградите и подобряват значително условията за живот и работа на хората.
Фирмата се занимава с преработка на краве мляко. Продукти: масло, кашкавал, кисело мляко, извара, сирене, топено сирене.
Голямо разнообразие на детски атракциони, люлки, машини за татуировки, машини за топки, резервни части и консумативи. От 2000г. до сега сме доказали качеството на нашите атракциони и коректността към клиентите.
Българска компания, специализирана в производството на натурални етерични масла, ароматни продукти, суровини за козметика, медицина и парфюмерия, Ви дарява с красота от природата. Ние разполагаме с известните по цял свят розово масло и розова вода, масажни кремове за тяло и лице, СПА и аромакозметика за справяне със стреса и напрежението, както и много други ароматни продукти.
favin.eu е интернет магазина на фирма ФАВИН, която е специализирана в проектиране и производство на плексигласови изделия и рекламни стелажи на ниски цени.
Ние сме ексклузивни представители на фирмите: • Medicon eG (Германия) – хирургични инструменти; • Rudolf Riester GmbH (Германия) – диагностични апарати; • Nessler Medizintechnik GmbH (Австрия) – електроди за ЕКГ, електроди за ВЧ хирургия.
Бета Мет ООД предлага на своите клиенти разнообразие от профили за алуминиеви парапети и аксесоари за тях, неръждаеми стомани - иноксови профили, детайли от инокс за парапети, козирки и други произведени в България и внос. Консултации. Индивидуални решения. Монтаж. Заготовки. Доказали сме, че знаем и можем! Доверете ни се! За нас е важен всеки клиент! НОВО!!! СГЛОБИ СИ САМ! Уважаеми клиенти, предлагаме Ви възможността да сглобите своите парапети сами. Ние ще направим заготовка и цялостна окомплектовка по Ваш проект. За вас остава само монтажа! Опитайте, ние ще помогнем! Всички стоки са с гарантиран произход и са придружени от сертификати, отговарящи на изискванията за безопасност и качество на ЕС. Бета Мет ООД е официален представител на фирма Alperail Metal LTD – Турция. За повече информация посетете www.betamet-bg.com.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.