download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 12/114 (1133 фирми общо)следваща >>
ICSI, Ин-витро оплождане, изследвания за стерилитет, профилактични прегледи, криобанка, спермограми, колпоскопия, ултразвукови прегледи и др.
Посреднически услуги в областта на жилищните имоти - 55 специализирани кантори и 60 представителства във всеки български град; продажби, покупки и наеми на следните типове имоти – жилищни, малки търговски площи и офиси, извънградски терени и постройки, старо и ново строителство, луксозни жилищни имоти.
Производство и продажба на индустриални, чисти газове и газови смеси - азот, аргон, ацетилен, водород, въглероден диоксид, кислород, хелий, смеси за заваряване, за пакетиране на хранителни продукти и др.; арматура, консумативи и апарати за заваряване и рязане. Техническа помощ и консултации, доставки до клиента.
Агенция Мирела осъществява консултантска и посредническа дейност при покупко - продажби и наеми на недвижими имоти на територията на София и околностите.
Придобиване и управление на акции и дялове. Инвестира в кораборемонта, туризма, строителството, електротехническата промишленост, текстила и др.
Тренировки по Айкидо.
Производство на жакардови покривки за маса и спално бельо от 100% памук, внос на тъкани за завеси и дамаски, обзавеждане на хотели и ресторанти на лизинг.
Хотел и ресторант.
Проектиране и производство на плавателни съдове от стъклопластмаса; Проектиране и производство на водни пързалки; производство на изделия за бита и промишлеността от стъклопластмаса.
Хотелиерство и ресторантьорство. Комплекс Соколица предлага удобство и уют в Родопите, организира фирмени, семейни и сватбени тържества, абитуриентски и абсолвентски балове, семинари и конференции, предлага уйкенд и лонгстей програми, зелени и бели училища, ученически екскурзии, летен и зимен отдих.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.