download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 19/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Изработка на надгробни паметници и урнови плочи по каталог и по проект на клиента. Обработка на мрамор и гранит. Битови ремонти - облицовки, настилки, стъпала, барплотове, камини и др. Изработка на снимки - порцелан /цветни и черно-бели/ и рисувани върху габро. Предлага изработка на паметни плочи за домашни любимци от мрамор и гранит. Богат каталог!
Шивашки конци и консумативи за шивашката промишленост, доставка и внос.
Извършва междунамоден транспорт с тов. автомобил 13.60м. Предпочита Турция. Има магазини за промишлени стоки, железария, ел. уреди и др. стоки за бита.
Консултантско дружество. Сделки с недвижими имоти, инвестиционни проекти, управление на портфейли, Рент а Кар и други.
Професионална физическа охрана на обекти, банки, офиси, имущество, сгради, складови бази, медицински и учебни заведения, автопаркове и други; Сигнално-охранителна дейност; Инкасова дейност; Лична/персонална/ охрана на физически лица; Съпровождане при транспортиране на товари, ценни пратки и произведения на изкуството; Изграждане на системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа.
Изработва заготовки и изделия от влажна и суха топола, червена върба. Дървообработка на ишлеме. Разполага с добра база. Ниски цени.
Внос и търговия на едро с лекарствени средства, санитарно-хигиенни и превързочни материали, хранителни добавки, медицинска и декоративна козметика.
Форматиране и разролване на всички видове хартии и картони. Търговия с хартия и картони. Гравиране върху метал, стъкло, пластмаса, дърво. Изработване на метални стойки /цветарници/. Прахово боядисване на метални изделия. Пескоструй.
Директен вносител на дрехи втора употреба от Австралия - търговия на едро и дребно. Производство и търговия на сушени плодове и зеленчуци / орехи, лук, сливи, гъби, домати / и др. Собствена зайцеферма и търговия със заешко месо и търговия със заешко месо.
Търговия на едро и дребно с домакински електроуреди - телевизори, перални, хладилници, бойлери и уреди за отопление на твърдо гориво и ток. Внос и продажба на домакински уреди със собствена търговска марка "АМИГО" - мини печки, бойлери, газови котлони, готварски ел. и комбинирани печки.
< 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 113 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.