download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 22/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Агенция за недвижими имоти, покупко-продажби, наеми.
Официален представител на: CARBOLINE - индустриални и морски бои, покрития и грундове; PLASITE - покрития за вътрешна облицовка на резервоари, цистернии други съдове за течни продукти; SILIKAL - подови покрития за промишлеността и гражданското строителство. Фирмата извършва полагане на гореспоменатите продукти и други строителни дейности.
Търговия, Ремонт, Обучение, Стрелбище с бойно, спортно, ловно и газово оръжие и боеприпаси, средства за лична самозащита, дрехи и аксесоари за лов, екипировка за стрелба. Търговия с промишлени стоки.
Туроператор. Продажба и резервации на самолетни, автобусни и фериботни билети, 28 000 хотела по света на преференциални цени, градски хотели в България, морски и зимни курорти. Безплатна доставка на всички продукти и услуги поръчани през нас.
Агенция за подбор на персонал ЕСПЕРА, предлага обслужване на работадели и на търсещи работа на територията на Велико Търново. Информация за свободните работни места и за специалистите търсещи работа може да бъде намерена на нашият интернет адрес.
Недвижими имоти, покупко-продажби, наеми, управление на имоти.
Официален представител на фирма "Креоле" - Италия за търговия на едро и дребно с екопрепарати за унищожение на летящи и пълзящи вредители и гризачи като: мишки и плъхове, хлебарки, белокрилка и други. Търговия с италиански рециклирани самопродаващи монетни автомати за топли напитки и хранителни продукти.
Агенция Торо Груп С е една от водещите български агенции за подбор и обучение на персонал. Основните ни дейности са подбор на персонал, обучение, оценка, лизинг на персонал и консултации в сферата на управлението на човешки ресурси.
Хотелски комплекс "Банкя Палас" разполага с 6 единични стаи, 21 двойни стаи и 7 апартамента, оборудвани с директни телефонни линии, телевизор с кабелна мрежа, Интернет достъп, минибар. Предлагаме допълнително външен басейн с джакузи, боулинг зала, компютърна зала. Участниците в бизнес срещи и конференции могат да ползват нашите отлични оборудвани със съвременна техника семинарни и компютърна зали.
Фирмата се занимава с проектиране, дизайн и изработка на различни рекламни материали и опаковки /каталози, брошури, етикети, стикери, карти, фирмени презентации, потребителски и транспортни опаковки/.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.