download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 24/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Уред за Самообуване на Калцуни - уред, който автоматично поставя калцуни върху Вашите обувки и представлява удобство за поддържане на чистотата в Дома, Офиса, лабораторията, поликлинниките, болници и др.
Онлайн търговия с валута през Интернет. Инвестиционно посредничество. Сделки с ценни книжа.
Собствена търговска марка за електродомакински уреди - DOMO Складове на едро в София, Шумен и Горна Оряховица Търговия с домакински електроуреди на дребно, магазини в Шумен, Разград, Попово, Горна Оряховица. Продажби на лизинг на бяла и черна техника.
Сервиз за ремонт на автобуси и товарни автомобили MAN и Mercedes. Ремонт, основен и частичен, на автобуси IKARUS 280, Ч11М4, Mercedes O-305 и O-305G, Чавдар В 14-20, 11М3, Чавдар 141, на тролейбуси IKARUS 280Т и Skoda, на възли и агрегати за тези марки и модели. Преустройство на съчленени автобуси в соло с необходимите документи за регистрация. Фирмен магазин на MAN и продажба на оригинални резервни авточасти за Mercedes, IKARUS, SETRA, Skoda, Roman. Изработка на мехове от PVC плат и алуминиеви лайсни за съчленени автобуси Mercedes, Чавдар В 14-20 и IKARUS. Тапициране на седалки (и каросерии) за автобуси и товарни автомобили. Монтаж и ремонт на автомобилни и газови уредби (за бензинови автомобили). Производство на резервни части за автобуси, на стелажи и палети. Преустройство на товарни микробуси в пътнически минибуси. Автомобилни надстройки по индивидуални проекти. Абонаментно обслужване на автобуси.
Директен вносител на дрехи втора употреба.
Помощни средства за инвалиди: инвалидни колички, столове за тоалет и баня, антидекубитални дюшеци и възглавници, проходилки, патерици, бастуни, гръдни епитези, протезни чорапи и други.
Фирмата е с утвърдени традиции в производството на работни обувки и обувки със специално предназначение за различните професии. Произвежда мъжки и дамски специализирани обувки - спортни, футболни, колоездачни, военни (кубинки) и много други. Произвежда обувки по модел на клиента. Проектиране, дизайн и търговия в страната и чужбина. Произвежданите артикули са от естествена кожа с ходило, директно лято PVC или монтажно ходило по лепен метод. В момента в колекцията на Дружеството има над 100 модела работни обувки.
Реализира и подкрепя прокте за деца и млади хора с изявени способности в областта на науката и техниката.
Консумативи за месни продукти.
Директен вносител на топлоизолационни системи (експандирам полистирен, минерална каменна вата и консумативи), на скалнооблицовъчни материали (варовик, гранит, мрамор, травертин, оникс и др.). Консултации и монтаж.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.