download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 29/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Счетоводни услуги, пълно счетоводно обслужване на фирми.
Стоков контрол, експертизи, аварийни констатции, морски и карго сървей.
Нови уникални технологии за почистване и възстановяване (ремонт) на котли, топлообменни апарати, тръбопроводи, вътрешнодомови инженерни мрежи, сондажни кладенци, резервоари за нефтопродукти с големи и малки обеми. Широк спектър от най-съвременно оборудване, както и оказване на услуги по почистване и ремонт.
КОРЕКТ - КОНСУЛТ БЪЛГАРИЯ е българско дружество за посредническа дейност по информиране и наемане на работа, лицензирано от Министерство на Труда и Социалната Политика /лиценз 276/05.04.2001 г./. Дружеството работи на база съвременни методи за подбор, обучение и управление на човешките ресурси, с което е доказало своята ефективност при работа с големи холдингови структури, министерства и държавни фирми, както и при малки и средни частни фирми. Нашата цел е да Ви напътстваме и подпомагаме с познанията ни в областта на управление на човешките ресурси в условията на реалния пазар на труда в България.
Козметика, Татуировки, Маникюр, Ноктопластика, Антицелулитни програми, Фризьор, Удължаване сгъстяване на коса и мигли.
Алфа Куолити Интернешънъл – обучение и консултации по организация и фирмено управление Обучение, диагностика, консултации и проекти по организация и управление на фирми и корпорации. Стратегии, стратегически планове, фирмени политики, маркетинг, иновации, инженеринг и реинженеринг на производствени системи и системи за управление, организационно проектиране, управление на персонала, системи за управление на качеството, стандартизирани системи за управление – ISO 9000, ISO 14000 и пр., подготовка за сертифициране на системи за управление, персонал и продукти.
Най-доброто от постиженията в почистването - KIRBY HOME CLEANING SYSTEM.
Домашни потреби - на едро и дребно.
Фирмата разполага с първия в страната хоби магазин за спортни радиоуправляеми модели на самолети, хеликоптери, лодки и автомодели, както и аксесоари за тях. Произвеждаме огромни надуваеми с хелий рекламни конструкции, извършваме рекламни полети с радиоуправляеми дирижабли и балони, предлагаме и видеозаснемане от въздуха.
Агенция за социологически проучвания. Политически, маркетингови и социални изследвания.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.