download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 91/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Предлага професионално почистване на домове, офиси и стъкла на сгради. На пазара сме повече от шест години. Разполагаме с необходимата техника и опит, за да поемем всяко предизвикателство, свързано с почистването.
Официален вносител на електроинструменти Hitachi за България. Лидер във вноса и продажбите на бензинови и дизелови генератори, въздушни бутални компресори, двигатели, водни помпи, дърворезачки, косачки, тримери, мотофрези и др. Внос, дистрибуция и сервиз на Kama, Sumec, Firman, Kipor, Sealand, Dafu, Husqvarna, McCulloch, Hitachi, Oma, Sparky и др.
Фирма за производство и обработка на стъкла,огледала,орнаменти,душ кабини.Разполагаме със собствена складова база,както и машини за съответните обработки.Поръчките се извършват по индивидуални размери на клиентите.Извършваме доставка и монтаж на място. skype: elmaster_eood icq : 398717914 http://elmaster.business.bg/
Хидравлични маркучи за високо налягане, накрайници за хидравлични маркучи, хидравлични тръби, хидравлични преходи, бързосменни куплунзи, манометри, сферични кранове, тръбни връзки, скоби, хидравлични преси, обработващи машини за хидравлични маркучи
Дизайн ЕООД е създадена през 1996 г. и е специализирана в производството на изделия от черен метал, ковано желязо, инокс и алуминий. В цеха на фирмата се произвеждат няколко основни групи изделия: * Портални и входни врати, като предлага и автоматика за тях * Парапети – външни и вътрешни * Оградни пана и декоративни решетки * Прави и вити стълби * Метални конструкции Изделията са уникални, изработват се по проект на фирмата или по проект на клиента. Фирмата гарантира кратки срокове за реализация, прецизна изработка и перфектно качество.
Изработка и монтаж на парапети, хотелско и барово обзавеждане, аксесоари за камини и водопроводна месингова арматура, производство на "Сакар" ЕАД - гр. Свиленград.
Мебели ПЛАТАН - вашите мебели. Предлагаме обзавеждане за дома и кухнята. Мебели за кухня, кухни, спални, легла, столове, маси, обзавеждане за кухня, гардероби, холни маси, мека мебел, дивани.
Хотел Пловдив Гест се намира в центъра на Стария град, Пловдив. Разполага с 12 стаи от различен тип със собствени баня и тоалетна. Предлага удобство и многообразие от услуги, сигурност и добри цени. Уверете се сами!!! За повече инфромация, моля, посетете нашия сайт http://www.plovdivguesthouse.com или ни пишете на info@plovdivguest.com.
Покупко-продажба на недвижими имоти. Посредничество по сделки. Обзавеждане. Консултации, заеми и лизинг. Застраховане.
• Екологична инженерингова дейност - технологии за третиране на отпадъци; технологии за пречистване на промишлени отпадъчни води; технологии за обогатяване на полезни изкопаеми. • Участие в разработване и внедряване на екологични проекти; • Изработване на Доклади за оценка върху въздействието на околната среда (ОВОС), Доклади за екологична оценка (ЕО); • Изработване на фирмени и общински програми за управление на околната среда; • Изработване на фирмени и общински програми за управление на отпадъците; • Подготовка на заявления за Комплексни разрешителни; • Хидрометалургия - технологии за извличане на благородни метали от руди, концентрати и отпадъци; • Консултантска дейност в областта на управлението на отпадъците, опасните химични вещества и устойчивите органични замърсители; • Консултации по внедряване на ISO 9000 и ISO 14000;

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.