download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1111/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Фирма „Сигма инвест“ ЕООД е създадена през 2005 г. Едноличното дружество е специализирано в областта на газовия инженеринг (проектиране и изграждане на газови инсталации), доставка на газ, компресиран природен газ.
Широка гама от дизел генератори на европейски производители с мощности от 2 kVA до 2000 kVA. Генераторите са оборудвани с висок клас двигатели ( Perkins, John Deer, Volvo, Deutz и др.) и алтернатори ( Mecc Alte, Stamford ), както и с най-съвременни управления и защити.
Фирмата е основана през 1994 година и има трайно присъствие у нас, като коректен партньор при доставката на съоръжения и с инженеринговата си дейност на отоплителни инсталации, системи със слънчеви колектори, стенни кондензни и газови котли.
Нашите продукти са резервоари изработени от полиетилен (LLDPE) за съхранение на вода с вместимост от 8 000 до 50 000 литра, които се вкопават в земята.
Фирма “Профилукс 2008” е създадена, за да удовлетвори нарастващия интерес на българския потребител към продукти, съчетаващи предимствата на AL и PVC профили.
Възможности за допълнителни доходи. Допълнителни доходи в свободното време. Онлайн работа за майки. Изграждане на пасивен доход. Работа по време на майчинство. Изграждане на бизнес по време на криза. Развитие в мрежовия маркетинг. Предложение за допълнителни доходи Аз съм Надежда Първанова и съм успешен предприемач в мрежовия маркетинг. Моята мисия е да помогна на възможно повече хора да имат повече качество в своя живот. Отделяйки по 2 часа Вие може до 3 месеца да получавате допълнително към основния Ви доход 500 лв, до 5 месеца те да станат 1000, а до 7 месеца – 2000 лева + Мерцедес А клас. Е, ако и ти като мен искаш повече стабилност и възможности за себе си и своето семейство, свържи се с мен и аз ще ти предам наученото до момента и ще те подкрепя по пътя на успеха!
Pochivki-turcia.bg е лицензиран туроператор и турагент от Министерството на туризма. Ние сме специализирани в туристически пакети само и единствено за дестинация Турция. Някои от популярните курорти, които предлагаме са Чешме, Кушадасъ, Дидим, Бодрум, Мармарис, Фетие, Кемер, Анталия, Лара, Белек, Алания, както и екскурзии до Кападокия и Истанбул. С нас ще видиш всички задължителни забележителности, а нашите експертни местни гидове ще ти покажат и много скрити съкровища. Почивките са уникални, защото сме ги подбрали внимателно, за да ти създадем незабравими спомени.
Смарттех-19 ЕООД предлага на своите клиенти най-доброто от света на дроновете. Онлайн и физически магазин за дронове предлагащ богат избор на дронове, части, аксесоари, батерии и др. консумативи за тях. Всички продукти, както и сервизната дейност са с гаранция за качество. Възможност за покупки на изплащане чрез TBI. Част от марките, които присъстват в нашия онлайн и физически магазин: DJI, Autel,Hubsan,Xiaomi, 3DR Robotics, BetaFPV, iFlight,Yuneec, Syma, Eachine, JJRC, Visuo, Parrot.
Транспортът е наша грижа. Ние го правим лесен. Транспортни услуги и спедиция в България и Европа.
Голямо разнообразие от килими и черги в нашия онлайн магазин. Дългокосмести шаги килими, мокетени пътеки, модерни килими и много други за всеки вкус. Евтини килими с високо качество от Тексамакс.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.