download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 9/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Търговия на едро и дребно с компютърни компоненти. Фирмата е официален представител и дистрибутор за България на следните производители на компютърни компоненти: ELITEGROUP - Дънни платки и преносими компютри; LUXEON - професионални колони за компютри и домашни аудио системи; PixelView - мултимедия и тунери; KingMax - памети и флаш карти, InnoVision - add-on cards, AMIGO - модеми и мрежово обурудване; Trohito - вентилатори, мишки и други.
Производство и внос на професионално кухненско оборудване: печки, скари, фритюрници; мивки, маси; витрини, бойлери; топлинно, газово, неутрално и хладилно оборудване. Извършва доставка, монтаж и сервиз.
Комплексен производител на професионално кухнеско оборудване - топлинно, хладилно, неутрално: печки, скари, фритюрници, отоплители, котлони, топлинни блокове, линия за самобслужване отопляеми / шкафове, маси, мивки, стелажи, колички, смукатели, хладилни шкафове и шкаф-маси. Производство на различни метални изделия по изесквания и чертеж на клиента.
Официален вносител на фирма ХЕЛКАМА, Финландия за хладилни витрини. Основен доставчик на Агрима - Пепси Кола, Девин, Данон и др. Търговия с електромотори, прахоуловители, ел. мотори за помпи - Търговски представител на фирма КАПС ООД, Гложене. Търговия.
Производство на електрическа и топлинна енергия. Пласмент на топлинна енергия за стопански и комунално-битови нужди. Експлоатация и ремонт на енергийни и топлофикационни съоръжения в страната и чужбина. Поддръжка и експлоатация на газопроводи ниско налягане и котлоагрегати на гориво и природен газ. Инвеститорска дейност. Проектиране, изграждане, ремонт и настройка на вътрешни отоплителни инсталации и др.
Търговия със строителни материали, въглища, брикети, газ пропан-бутан и горива.
Търговия на едро и дребно със строителни материали, инструменти и консумативи.
Издател на вестниcите: INTERNET, Computer News и списанията: BYTE.bg, Web.bg и Linux. Организатор на традиционното изложение ИНТЕРНЕТ ЕКСПО. Предлага интернет услуги, изработване и хостване на WEB страници и безплатна електронна поща. Собствен портал: www.web.bg
Консултантски услуги по управление на качеството - разработка и внедряване на системи за управлене по ISO 9001, EN 46000/ISO13485, GMP, HACCP. Консултации за здравния сектор (правни анализи и пазарни проучвания). Подбор на кадри.
Производител на консумативи за домакински ел.уреди - торби за прахосмукачки, филтри за фритюрници, филтри за аспиратори.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.