download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 287/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Производство на изделия от пластмаса. Мартеници и дребни детски играчки. Производство на анодни ограничители за металулгичните производства!
Директен внос на памучни, полиестерни платове и трика.
Фирма Бейби Стар Велико Търново произвежда богат асортимент от лигавници - обикновени, мантички и др. Спално бельо - различни комплекти, шалтета, пълнежи за възглавници и поръчкови изделия. При интерес от Ваша страна ние ще Ви изпратим оферта. За търговци на едро отстъпки! На достъпни за Вас цени и с качеството, което заслужавате!
Дъскорезница, производство на парени букови дъски, детайли, паркетина и паркет - класически луксозни размери.
Търговия на едро и дребно с тапицерски материали, дунапрени, мушами, завеси и пътеки за баня, произведени по модерни и перспективни технологии, за нуждите на производители на мебели, тапицери и домашни потребители. Търгува с: пенополиуретан, дунапрен, матраци, възглавници, валяци, гъби, тапицерска вата, пух, вложки, лепило, кожа, кабари, колани, задънка, мушама, завеси, брезент, книговенил, маркизета, сенници, сезал, Дунапал, пекалит, фолио, полиетилен, полиестер.
Мега Принт ДЗЗД е създадена през 2001 година в гр. Варна и е специализирана в производството на трансфери /щампи/ за текстилната промишленост, както и директен ситопечат върху текстил. Главната цел на нашата фирма е да задоволим максимално изискванията на нашите клиенти по отношение на качество, дизайн и разнообразие. Следвайки модните тенденции и динамиката на пазара ние ежемесечно допълваме нашия каталог с нови модели. Ние вярваме, че с помощта на нашите продукти, вашите текстилни изделия ще се реализират още по-успешно на пазара.
Фирма Пластформ Димитров е създадена през 1991 с основна дейност производство на полиестерни копчета, катарами и други шивашки материали.
Търговия с канцеларски и книжарски стоки.
Произвежда и продава/дистрибутира / различни видове стандартни и нестандартни металорежещи инструменти, металообработващи и други машини, машинна екипировка и материали: метчици, плашки, зенкери, зенковки, фрези, дорници, кутии конзолни, кутии разклонителни, дюбели за BAUMIT и Фибрант, райбери ръчни и машинни, протяжки, ножове стругарски и борщанги, твърдосплавни пластини, свредла, преси ръчни винтови, менгемета, патронници, универсали, цанги и цангодържачи, измервателни инструменти, изолационни материали на Den Braven, електроинструменти на SPARKY, диамантени шайби, заготовки от бързорежеща стомана, матрици, ленти отрезни, листи за механични ножовки, триони ръчни и пелки, шлосерски инструменти - различни видове, много други инструменти - стандартни и нестандартни, както и по техническо задание на клиента. МОНИ ЕООД извършва също ремонт, рециклиране и продажба на различни видове металорежещи и металообработващи машини, оборудване. Например: стругове стандартни, универсални, специални; фрези универсални и специализирани, абканти, гилотини, шлайф-машини, щос-машини, преси и други. МОНИ ЕООД извършва в областта на машиностроенето и металообработването различни видове ремонти и услуги с наличната си техника и специалисти. В областта на строителството извършва различни видове хидроизолации и топлоизолации на сгради с материали на водещи европейски и български производители. Разполага с производствени и търговски бази в градовете Габрово, Севлиево и Велико Търново; развива активна дейност в цяла Централна Северна България. МОНИ ЕООД е партньор на водещи български машиностроителни, машинни и металообработващи предприятия; отворена е за нови контакти и различни видове партньорство. За постоянни клиенти и по-големи месечни обеми МОНИ ЕООД предлага изгодна схема за търговски отстъпки.
Производство на дамска конфекция на ишлеме - над 50 работника

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.