download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 291/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Дистрибуция и продажба на масла, смазки, антифриз, спирачна течност и технически течности; дистрибуция на PVC тръби и PVC изделия на «Охис» Македония; търговия, внос-износ на химически продукти: разтворители - перхлоретилен, трихлоретилен; хлорамин, оцетна киселина, PVC, глицерин, вазелин; логистика.
Производство на опаковки от текстил, голямо разнообразие от модели и десени. Опаковки с ръчна бродерия. Възможност за изработка на опаковки по зададен модел и мотив.
Производител на манометри, мановакуумметри и вакуумметри Ф 63, Ф 100 и Ф 160 - за въздух, масли, кислород, ацетилен, въглероден двуокис, виброустойчиви /с глицерин /, електроконтактни, радиални, аксиални, за пара, за агресивни среди и други с класове на точност 1,0; 1,6 и 2,5.
Проектиране и производство на управления за стъпкови двигатели, трафик радари, системи за контрол и измерване, импулсни захранвания. Дистрибутор на стъпкови двигатели от PennEngineering Motion Technologies (Europe) Srl. - MAE SpA (Италия).
Агенцията за неформално образование и европейска информация е акредитирана от Европейската комисия организация за изпращане и посрещане на младежи -доброволци в страните от Европейския съюз. Организацията организира международни младежки обмени, младежки срещи и други инициативи с образователна цел.
Производител на запазена марка безалкохолни и енергийни напитки - Roxy.
Производител на бебешко и детско облекло. Предлагаме зимна колекция от триконечна вата, полар, хавлия и плетиво. Търсим дистрибутори.
Технология от Руската Военна Индустрия – РиМет. Универсален реметализант за повърхностна метализация на цилиндрите с дълготраен /50 000 км./ ефект. Излива се в маслото на двигателя. Увеличава компресията. Намалява триенето. Удължава моторесурса на двигателя.
Производство на лепила за хартиената промишленост /хартиени пликове, чували, кашони, книговезки и др. с различно качество и покритие/, лепила за етикети върху стъклени, пластмасови и др. опаковки, лепила за строителството, латексови и фасадни бои.
Производство на дамски облекла - модни, масови спортно елегантни.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.