download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 292/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Компютри, локални мрежи, видео наблюдение, пожароизвестяване, проектиране и инсталация. Структурни, кабелни системи и резервирано захранване. Фирмата е системен интегратор, разработва софтуер и апаратна поддръжка. Предлага търговски и промишлени информационни приложения. Изгражда междумрежови комуникации /корпоративни мрежи/.
Производство на бебешко и детско облекло.
Търговия на едро и дребно с кабели, проводници и ел. материали. Дистрибутори на елкабел, гамакабел и ел. апаратурата на Елмарк, Шнайдер, Райхем. Изградени складови бази във Варна, Бургас, Шумен и Разград.
Разклонители, ключове, контакти, щепсели, щекери, удължители и инсталационни кутии отрезни машини за метал и инструментална екипировка.
Покупко-продажба на телфери и резервни части за тях - мотори, редуктори, куки, колички от 1 до 12,5 тонни; електроди чугунени ф 3,25 и 4 мм. Стоманени въжета от ф 8 до 32 мм; контактори български и чешки от 6 до 630 ампера. Транспортни ленти от 500 мм до 1200 мм. Производител на малки и средни серии отливки от стомана по класически метод в пясъчни форми, центробежни отливки от бронз и месинг, с груба или окончателна механична обработка и различни сфери на приложение. Високо конкурентен Производител на Сапани по поръчка на клиента. Производство на лопати, кирки, брадви, чукове, тесли, вили, клещи всякакви видове, ножове и мечове по поръчка на клиента по виско качествено майсторство и всякакви детайли от стомана по заявки на клиента.
Производство на детски играчки и рекламни артикули/сувенири от изкуствена кожа.
Производство на плюшени играчки.
Производство на прахоуловители.
Надеждна защита при токови удари, мълнии и електро статични разряди. Производство на предпазители от високи напрежения възникнали при мълнии и токови удари. Приложение за компютри, телевизионна техника, аудиовидео техника и друга професионална и битова електроника.
Производство на "Съединител виеластик" и резервни шини /гуми/ за него. Високоеластичните съединители "Виеластик" са предназначени за предаване на въртящ момент в машинни предавки, задвижвани с електродвигатели. Предаването на въртящ момент става, чрез еластичен елемент, каучукова шина, която е притисната от метални дискове, към полусъединителите. Шината е разрязана диаметрално на едно място и с това монтирането може да се осъществява без да се децентроват полусъединителите.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.