download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 296/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Производство на ефектни прежди от памук, вискоза, акрил, полиестер и др.
Разполагаме с 15 високо-тонажни самосвала за вътрешен транспорт и 15 бордови за международен транспорт /ЕВРО5, ЕВРО4, ЕВРО3, ЕВРО2/.
Официален представител на най-добрата фирма в света за производство на конци за гоблени DMC - Франция. Продажба на всички видове конци /памучни, вълнени, копринени, ленени, метализирани/, конци за кроше, за машинна бродерия. Мулине на конус - 100,500,1000 гр. Аксесоари за бродерия, цветна панама над 50 вида. Всичко на едро и дребно. На най-ниски цени.
Проектиране и изграждане на системи за охрана, видеонаблюдение и контрол на стационарни и мобилни обекти. Сателитни и ТV мрежи. Електро и слаботоково оборудване. Пожароизвестителни системи. Конферентни и озвучителни системи. Структурно окабеляване. Комуникации. Нестандартни технически решения. Специализирано обурудване. Мониторинг и управление на всички видове транспортни средства, GPS контрол, навигация и "Personal security" системи. Автоалармени системи и аксесоари. Мултимедийни системи, дистанционен контрол. Проектиране и изграждане на системи за BMS.
Рекламни чанти, раници, сакове и др. Производител.
Производство на отрезно лентови хоризонтални машини, типоразмер 300, 420 и 500 мм. Ремонт и възстановяване на отрезни машини. Проектиране и производство на инструментална екипировка.
Производство на полиетилен от регранулат, торбички за смет и фолио.
Фирмата е производител на висококачествени корнизи за стая в различни размери. Предлага голямо разнообразие от цветове, комбинации метал с дърво. Произвежда и корнизи за баня (под най-различни форми, по желание на клиента).
Произвежда пластмасови дискове за полирмашини, гъби и филц за полиране на автомобили и др.
Производство на пласмасови детайли до 2,5 кг с широк набор от машини. Разполагаме с цех за изработка на инструментална екипировка.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.